Adidas fejrer Halloween med ny f50 adizero Supernatural Pack

Hvis vi siger 31. oktober, hvad siger du så? For mange er det lig med Halloween. Og i adidas har de også valgt at sætte deres præg på Alle helgens aften. Det har de gjort ved at lancere en helt særlig Supernatural Pack. Den indeholder blandt andet en ny f50 adizero, som kommer i design med oplysende farver, som vil stå frem når mørket falder på. Få gyset her.

Mens de fleste trækker i uhyggelige kostumer og går på “Trick or Treat” jagt, så har de i adidas valgt at markere Halloween på deres helt egen måde. Resultatet er Supernatural Pack som indeholder en f50 adizero og Predator Instinct i stærke og nærmeste selvlysende farver. Dermed har James, Bale, Robben og alle de andre adizero stjerner fundet deres kostumer til weekendens festligheder.

Forudbestil Adidas F50 Adizero Supernatural lige her - kun 1.444,- kr.

Den nye f50 adizero er den nyeste variant efter at siloen har været emne for en række eksperimenter, først med f50 Yamamoto og senest f50 Crazylight. Nu er adidas så helt tilbage til vanlig standard i det efterhånden yderst karakteristiske Battle Pack design, som virkelig har fået eksponering siden mønstret første gang blev introduceret ved VM.

Det har været et rigtig fint år for adidas’ letvægter, som både lagde støvler til Golden Boot og Golden Ball til VM og for nyligt kunne tælle hele 8 nominerede til årets Ballon d’Or. Nu er adidas så klar til at indtage Halloween med denne f50 som alts vender helt tilbage til de “gamle” dyder med en overdel af Hybridtouch og Dribbletex, samt SpeedFoil i hælen for at holde vægten nede på de imponerende 150 gram.

Forudbestil Adidas F50 Adizero Supernatural lige her - kun 1.444,- kr.

F50 adizero behøver absolut ingen form for introduktion eller sweet talk. Det klarer den helt af sig selv. Og når man kan skrive så lang en række af verdensstjerner på sit CV så er det jo selvsagt at støvlen ikke blot er kommet for at få taletid på podiet, men for at overtage alle andres taletid. Det er lige præcis, hvad adidas sigter mod med dette nye design i grøn og hvid. Farver der er tiltænkt at lyse op når banen indtages i aftentimerne.

I de seneste par kampe har vi set mange af adizero spillerne optræde i den nye Crazylight variant og det bliver nu spændende at se om de har tænkt sig at skifte over til det nye Supernatural design. I hvert fald er der lagt op til en farverig weekend, hvor blandt andet Luis Suarez kan gå i rigtigt Halloween mode, når han sandsynligvis får sin officielle debut på Camp Nou. Lad os håbe at festlighederne ikke stiger ham til hovedet…

Forudbestil Predator Instinct Supernatural lige her - kun 1.444,- kr.

adidas, predator, supernatural

Den nye f50 adizero har et friskt design, som vil få en lang række adizero stjerner til at lyse op på banen, når de i weekenden går i kamp for deres respektive klubber. Spørgsmålet er om denne Supernatural Pack også kan give spillerne overnaturlige kræfter på banen. Vi må vel bare vente og se...