Mercurial Superfly CR7 blev den 9. CR7 signaturstøvle

Kampen om at være verdens bedste fodboldspiller har i mange år praktisk talt kun inkluderet to personer: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Sidstnævnte er senest løbet med den gyldne bold og det er tydeligt at han sigter efter at genvinde titlen i år. En af de ting Cristiano kan boltre sig med i mellemtiden er alle de signaturstøvler som Nike har lavet til ære for ham. Vi har samlet dem alle lige her.

Siden den sprudlende portugiser i en alder af 18 år trådte ind på Old Trafford med sine afblegede striber og tog verden med storm, har der kun været en vej for Cristiano Ronaldo og det er opad. Som 23 årig vandt Cristiano Ronaldo Ballon d’Or for første gang og to år senere hyldede Nike så deres gudsbenådet fodboldspiller med sin første signaturstøvle: Mercurial Vapor Superfly II Safari CR7. Det blev starten på en ny æra af signaturstøvler.

Hvis du er faldet for den nye Mercurial Superfly CR7 så kan du finde den lige her.

Designet af signaturstøvler er bestemt ikke noget nyt fænomen. Men med Cristiano Ronaldo stærkt involveret i designet har Nike virkelig formået at bringe stjernens personlighed med ind i støvlen og dermed givet en langt mere reel klang til konceptet. For eksemplet var designet af Safari CR7 udviklet på meget specifikke specifikationer af Cristiano selv.

Nike og Cristiano Ronaldo syntes at være svært begejstrede for Safari konceptet, for efterfølgende to signaturstøvler CR Mercurial Vapor Superfly III og Mercurial Vapor Superfly CR7 III kom ligeledes i et design, som var inspireret af safari mønstret. Dog med et smule mere diskret og klassisk touch end den første. Budskabet var dog stadig det samme Be Fast, Be Seen!

Mercurial Superfly CR7 er den nyeste i rækken og du få fingrene i den lige her.

Cristiano Ronaldos signaturstøvler har alle det tilfælles at de har et helt særligt varemærke. På den ene eller anden måde har Nike sørget for at inkorporere en eller anden form for signatur, som har gjort støvlen CR7 genkendelig. De første tre modeller var det Safari-designet, i Mercurial Vapor VIII og en enkelt gang i Mercurial Vapor IX var det Love to win, Hate to lose logoet, det store CR7 logo har udgjort kendetegnet i to Mercurial IX modeller, samt den seneste Superfly, mens den populære Mercurial Vapor IX Galaxy kom med et helt unikt galaksi design.

Hele ni gange har Nike leveret en CR7 signaturstøvle. Og det er et uomtvisteligt bevis på at Cristiano Ronaldo er blandt fodboldens absolut største ikoner nogensinde. Lige nu er han aktuel med sine seneste Mercurial Superfly CR7, som fik en storslået lancering op til El Clasico med en lille animeret video. Designet af støvlen fik bestemt heller ikke for lidt, hvor overdelen havde fået glimmer på, så de skinner ligesom ejermanden selv. Og Cristiano fik da også fornøjelsen af at betale tilbage med en scoring i den overbevisende 3-1 sejr over Barcelona.

Cristiano Ronaldo er en af tidens største sportsatleter og Nike har sjældent haft svært ved at finde grunde til at hylde deres portugisiske fodboldidol. Hvad enten det har været for hans imponerende præstationer gennem en sæson, en hyldest til hans Ballon d’Or pris eller bare fordi at han en beundringsværdig og imponerende fodboldspiller, så har Nike været i stand til at levere en fodboldstøvle lige præcis til lejligheden.

Cristiano Ronaldo har i en alder af 29 år vundet en lang rækker priser både personligt og på holdbasis, men vi er overbeviste om at CR7 langt fra er færdig her. Han er en mand som er drevet af sejrens sødme og han vil jagte den til han kan ikke kan stå op længere. Ni signaturstøvler er utvivlsomt også imponerende, men spørger vi Cristiano er vi sikre på at han vil sige at det ikke er sidste. For hvis der noget portugiseren elsker, så er det at være i rampelyset. Konklusionen er at vi slet ikke kan vente med at se, hvad fremtiden i selskab med Cristiano gemmer på.

Hvis du er faldet for den nye Mercurial Superfly CR7 så kan du finde den lige her.

ALT_TAG

Med den nyeste Mercurial Superfly CR7 kan Cristiano Ronaldo nu bryste sig af hele ni signaturstøvler i samlingen. Vi har samlet dem allesammen i denne nyhed og nu kunne vi godt tænke os at høre din mening: Hvilken af dem er egentlig fedest?