Unisport WebTV: Joltter og Jakob anmelder Crazylight Pack

Det er vel fair at sige at adidas virkelig har rykket til grænserne efter at de i sidste uge præsenterede Crazylight Pack. Adidas har længe puttet masser af energi ind i kampen om letvægtsstøvler, men at de skulle tilføre deres Crazylight teknologi til alle fire siloer havde de færreste nok forventet. Vi sendte Joltter og JayMike ud i marken for at give os en vurdering af, hvad Crazylight egentlig tilfører støvlerne.

Lad det være sagt med det samme; Jakob og Joltter er yderst begejstrede for den nye Crazylight Pack. Ikke nødvendigvis på grund af de sparede gram, men mest af alt fordi at det lette alternativ faktisk medbringer forbedringer til selve støvlen. Det er klart at adidas har været nødsaget til at fjerne en del af de velkendte elementer fra hver silo, men det gør ifølge Joltter og JayMike ikke så meget.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

Vi stiftede første gang bekendstkab med Crazylight i foråret da Gareth Bale optrådte i den ultralette f50 adizero på bare 135 gram. Nu er adidas så tilbage med en ny omgang Crazylight og det ifølge Joltter slet ikke nogen dum ide. Adidas har fjernet al form for unødig vægt og det har betydet at overdelen er slebet helt tynd, ligesom den velkendte SpeedTraxion konstruktion har fået skåret en knop af. Joltter er særligt begejstret for den tynde og bløde overdel, som giver en helt tætfølende kontakt med bolden. Ja faktisk mener han at denne overdel er noget af det bedste han længe har haft på fødderne.

Predator fejres i år for sine 20 år på markedet. Det var derfor også et oplagt træk at lave en Crazylight version af rovdyret. Og de mange sparede gram skal først og fremmest findes i udskitningen af sålen fra den normale ComfortFrame til den ekstremt lette SprintFrame, som vi først og fremmest kender fra adizero. Men det er faktisk ikke det eneste. Inderforingen er også blevet sparet væk, hvilket ifølge JayMike giver Predator en helt ny og tæt boldføling, som bestemt klæder adidas’ kontrolstøvle. Man vil dog nok lige skrive sig bag øret at denne Predator er lavet på samme læst som den normale Predator Instinct. Og det påvirker lockdown effekten grundet den nye og smallere SprintFrame sål.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

Når det kommer til 11Pro, så er der nok mange der stadig sukker efter de første generationer. Men Joltter vil faktisk vove at påstå at denne Crazylight model genvinder meget af den charme som adipure trods alt stadig har. For med denne lette udgave har adidas rent faktisk formået at forbedre nogle af de elementer, som normaltvis ikke sad lige i skabet. Blandt andet er hælkappen gjort mere stabil og er med til at give et langt bedre lockdown end tidligere. Adidas har valgt at bevare den Memory Foam som normalt sidder omkring forfoden, men materialet er ikke lige så tykt som normalt, hvilket bidrager til en bedre boldføling.

Afslutningsvis er der Nitrocharge. Adidas’ velkendte motor. Denne model er velnok den af Crazylight modellerne, som har måttet smide mest overbord. JayMike vil faktisk gå så langt at sige at det næsten er som om at adidas har taget det bedste fra f50 adizero og fra Nitrocharge og skabte denne Nitrocharge Crazylight. Det er rent faktisk kun Energysling som er tilbage på denne motor. Ja og så naturligvis Hybridtouch overdelen. Men det betyder ikke at den er blevet dårligere - ikke hvis du spørger JayMike i hvert fald. Han “Jay-approver” den “nye” Nitrocharge.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

ALT_TAG

Joltter og JayMike er har været ude og teste den nye Crazylight Pack ud og de sender rosende ord afsted i adidas' retning. Men hvad mener du selv om Crazylight? Er de bedre eller dårligere end alternativet?