Nike laver street look med udgangspunkt i Elastico Superfly

Det er søndag eftermiddag. Solen står flot på efterårshimmelen. Du har samlet nogle af drengene eller pigerne for at mødes til en omgang bold over i buret. Udstyret? Intet problem. For der har Nike allerede sørget for at dække dig ind. Nu skal du bare ud og vise vennerne, hvem der bestemmer på asfalten.

Fodbold bliver velsagtens ikke mere autentisk end ved en omgang gadebold nede på den lokale bane. Hvad enten du er i København, Berlin, Rio de Janiero eller Tokyo, så har vi alle spillet street soccer og det er vel praktisk der vores første fodboldlektioner kommer fra. Historierne om hvordan de brasilianske boldgenier startede deres fodboldkarriere på gaden med en bold af, ja, hvad der nu lå lige ved hånden kan give alle fodboldfans kuldegysninger.

Gå ud og dominer gaderne med Nikes nye street look.

Det er derfor heller ikke så mærkeligt at Nike nu har valgt at gå all in med deres udstyr til street soccer. De har ikke blot leveret udstyret til en god omgang bold nede i buret - de har også givet det et unikt design, som vel i bund og gund giver det lige præcis den kant du skal have, for at passe ind i miljøet.

Og det er et smart træk af Nike at zoome deres fokus ind på denne uformelle form for fodbold. For alle kan forholde sig til street soccer. Selv den dårligste fodboldspiller vil nok påstå at han eller hun godt kan lide street soccer. For her er der ikke et nedskrevet regelsæt. Der er andre parametre der tæller her.

Gå ud og dominer gaderne med Nikes nye street look.

Og hvad har Nike så helt præcis gjort for at fremme gadernes fodboldbaner? Jo udover at have lavet et strømlinet design henover en række produkter, så er den helt store innovation den nye Elastico Superfly, som har taget sin inspiration fra Mercurial Superfly. Nike har dermed formået at skabe en indendørs- og/eller streetsko, som inkorporerer deres revolutionære teknologier som den yderst komfortable Flyknit overdel, Dynamic Fit Collar og NikeSkin. Alle teknologier som er med til at skabe den, måske, mest helstøbte og gennemtænkte fodboldsko.

Udover Superfly har Nike også opdateret deres tidligere indendørssko Elastico Finale med en række tiltag, som skal gøre skoen mere slidstærk og også give en bedre pasform, så de hurtige vendinger virkelig kan få lov at tage form. Der er masser af grund til at elske street fodbold og med Nikes nyeste kollektion, har de lige givet os endnu en grund til at samle vennerne til en omgang streetbold i weekenden.

Gå ud og dominer gaderne med Nikes nye street look.

ALT_TAG

Vi er svært begejstrede for Nikes nye street kollektion, som samler sig omkring et spændende og anderledes design, der giver lige præcis den kant du skal bruge på asfalten. Hvad synes du om kollektionen?