Adidas løfter sløret for Predator Instinct Supernatural Pack

Det kan godt være at fredag den 31. ikke siger nogen noget særligt. Men vender vi lige hurtigt om på de to tal, så får dagens klang en helt anden og langt mere skræmmende betydning. Og når det så oven i købet er den officielle dag for Halloween, så går man jo næsten ud af sit gode skind. Adidas har bidraget til den frygtindgydende dag med Supernatural Pack. Tag et kig på Predator Instinct Blå/Grøn her.

Okay, det kan godt være at vi lader os rive lidt med af hele arrangementet. Men ikke desto mindre er det rent faktisk budskabet fra adidas med deres nye Predator Instinct Supernatural Pack: At skabe et frygtindgydende look over for modstandere og fans, når mørket falder på, gennem selvlysende farver.

Forudbestil Predator Instinct Supernatural lige her - kun 1.444,- kr.

Denne Predator Instinct Supernatural Pack udgør endnu en variant i rækken af de 14 særlige modeller, som adidas har lovet os i løbet af 2014. Adidas hylder jo som bekendt rovdyrets 20 års jubilæum og ligesom at vi er ved at nå til vejs ende af kalenderåret, så er adidas også ved at nå til vejs ende med alle 14 modeller. Denne Predator Instinct Supernatural er således nr. 12 i rækken.

Vi har efterhånden lært den nye Predator Instinct rigtig godt at kende og det er nok de færreste som ikke ved at denne silo er adidas’ svar på en kontrolstøvle. Det budskab forstærkes yderligere af at spillere som Mesut Özil, Oscar og Di Maria til daglig spiller i Predator Instinct.

Forudbestil Predator Instinct Supernatural lige her - kun 1.444,- kr.

Selvom at denne Predator Instinct udgør en del af den kollektion har døbt Supernatural Pack, så er der ikke så meget overnaturligt over selve funktionaliteten i denne model, som er tilbage i sit velkendte format efter at den seneste Crazylight model blandt andet kom uden den innovative ComfortFrame.

Kollektions navn udtrykkes til gengæld gennem designet, som er lavet med farver der symboliserer det uhyggelige og overnaturlige som hyldes netop i dag med Halloween. Med dette design vil Di Maria og Co. nemlig skille sig ud fra mængden og virkelig træde frem i mørket, når de fra denne weekend vil trække i Supernatural Pack.

Forudbestil Predator Instinct Supernatural lige her - kun 1.444,- kr.

adidas, predator, supernatural

Med denne Supernatural Pack forsøger adidas at skabe lidt uhygge til weekendens runde, som jo også står Halloweens tegn. Hvad synes du om designet? Har du planer om at skræmme modstanderne med den nye Predator Instinct?