CR7 manien fortsætter over i undertøjsafdelingen

Er du blandt dem som bare ikke kan få nok af Cristiano Ronaldo? Så er det jo heldigt at Cristiano er så populær at han har fået sin helt egen undertøjskollektion. Med denne kollektion fra JBS kan du flashe CR7 logoet hvorend du går hen og du vil aldrig løbe tør for farvekombinationer - bare se her.

Cristiano Ronaldo er vel nok det absolut hotteste navn i fodboldens verden i øjeblikket. Den måde han har indledt den nye sæson på har været umenneskelig og man kan kun læne sig tilbage og nyde det show han leverer hver gang han træder ind på en fodboldbanen.

Du kan finde det store udvalg af CR7 undertøj lige her

Du kan finde det store udvalg af CR7 undertøj lige her

Men det er ikke kun inden for fodboldbanens fire linjer at Cristiano leverer varen. Også i modeverdenen er CR7 et velkendt brand, som bestemt også har en højtstående stjerne. Hans undertøjskollektion er lavet i samarbejde med danske JBS og oser af CR7 på mange måder. Kollektionen tilbyder et bredt udvalg af undertøj og sokker.

CR7 undertøjet laves både til børn og voksne så ingen bliver overset. Undertøjet er lavet med en yderst komfortabel bomulds-stretch teknik som gør pasformen helt personlig, mens materialet er blødt og behageligt at bære. Kollektionen kommer samtidig også i et væld af farvekombinationer og giver dermed også muligheden for at udtrykke sin helt egen stil og personlighed.

Du kan finde det store udvalg af CR7 undertøj lige her

Særligt i de kommende vintermåneder er det ekstra dejligt at have noget undertøj, som ikke bare føles behageligt, men som også varmer. Det har JBS tænkt på og har kreeret en række lange trunks, som helt sikkert vil være et velkomment tøjstykke i fodboldtasken når træningerne kommer til at foregå udendørs igennem vinteren.

Du kan finde det store udvalg af CR7 undertøj lige her

Der er masser af valgmuligheder i denne undertøjskollektion fra danske JBS i samarbejde med Cristiano Ronaldo. Vi har hjulpet dig med et lille overblik over kollektionen i denne nyhed. Hvad synes du om undertøjet. Er det noget for dig?