PUMA leverer klassisk design til deres evoSPEED 1.3

I fredags leverede PUMA en ny farvevariant til deres evoPOWER silo. Nu er de så klar med en opdatering til evoSPEED. EvoSPEED har været genstand for en lang række af farveopdateringer og mens mange af dem har været virkelig iøjnefaldende, så falder denne nye evoSPEED Sort/Hvid/Grøn inden for den lidt mere diskrete kategori. Se den her.

EvoSPEED tog over hvor Velocity slap tilbage i 2012. Velocity havde ellers været PUMA’s bud på en letvægtsstøvle siden 2006, men med EM i sigte mente PUMA at det var tid til at ændre retning. Det er på to blevet til 3 generationer af den nye letvægtsstøvle som stempler ind med en vægt på 180 gram.

Find den nye evoSPEED 1.3 lige her. - kun 1.359,-

Med en kombination af lette materialer, god støtte og et fast greb i jorden har PUMA udviklet et alternativ til letvægtsmarkedet, som absolut kan konkurrere med de helt store kombattanter. I staben har PUMA blandt andet Agüero og Falcao, som må siges at være blandt verdens mest eftertragtede angribere. Og evoSPEED skal da også først og fremmest betragtes som våbnet til offensive spillere, med en dynamisk og målrettet spillestil.

Den nyeste farveopdatering er som allerede nævnt en mere diskret variant, set i forhold til de foregående modeller. Det er da også noget som Agüero har bidt mærke ved: “Denne nye evoSPEED farvevariant er et mere klassisk design, mere som fodboldstøvler plejede at se ud,” siger Aguero, som også lige sender en anerkendende tak til evoSPEED for hans succesfulde sæsonstart:

Find den nye evoSPEED 1.3 lige her. - kun 1.359,-

“Det har været en rigtig god start på sæsonen for mig, min form er god lige nu og jeg scorer mål, hvilket gør mig glad. Der er ingen tvivl om at denne evoSPEED støvle hjælper mig med at skabe den plads jeg har brug for.”

Det som Agüero sandsynligvis hentyder til er det særlige lockdown som PUMA har sikret i evoSPEED med deres everFit Cage som er placeret omkring midterfoden og sørger for at låse foden fast på sålpladen når snørebåndene spændes. Samtidig sikrer DuoFlex sålen en god balance mellem fleksibilitet og stabilitet, så evoSPEED spillerne kan bevæge sig med optimal frihed og ubesvær.

Find den nye evoSPEED 1.3 lige her. - kun 1.359,-

Den nye evoSPEED går lidt tilbage til det klassiske diskrete design, som alligevel ikke helt kan holde sig den visuelle kant med det karakteristiske PUMA logo på siden af støvlen. Hvad synes du om denne nye variant? Er det en retning PUMA burde praktisere noget mere?