Weekendens støvlespots: Superfly CR7 og andre nyheder

Efter en begivenhedsrig fodboldweekend er det blevet tid til at vende opmærksomheden mod fodboldstøvlerne. Det er traditionen blevet tid til en omgang støvlespots og der gemmer sig et par lækkerier. Så slik dig om munden og se med her.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - Nike Mercurial Supefly CR7 Det helt store fokus i weekenden lå på lørdagens Clasico i La Liga. Og fokusset blev ikke mindre af at Cristiano Ronaldo havde trukket i sine nye glitrende signaturstøvler. Støvlerne fik da også den bedst tænkelige debut med en scoring og en sejr på 3-1. Og så så de da også ualmindelige skarpe ud på det grønne græstæppe.

Gary Cahill (Chelsea) - Adidas Predator Crazylight Adidas' Crazylight Pack blev første gang luftet i midtugens Champions League og Europa League kampe. Gary Cahill blev dog sparet i Chelseas kamp mod NK Maribor og derfor kunne han først give sine Crazylight Predator debut i gårsdagens kamp mod Manchester United. Crazylight er altså ikke kun for offensive spillere - det beviser Cahill i hvert fald.

Cesc Fabregas (Chelsea) - PUMA evoPOWER 1 Grøn/Hvid Fabregas er nok enig i at han har spillet bedre kampe end mod Manchester United. Alligevel kunne han skrive sin 8. assist over sine stats. Og det gjorde han i den nyeste evoPOWER farvevariant, som blev præsenteret i fredags.

Aleksandr Kerzhakov (Zenit St. Petersborg) - adidas f50 adizero (Ny farvevariant?) I sidste uge blev vores opmærksomhed forført af et par f50 adizero i en farvevariant vi ikke havde set før. Adidas har ikke præsenteret noget offentligt endnu, men noget kunne tyde på at denne grønne og hvide model med Battle Pack designet er næste farve i rækken. For i weekenden var Kerzhakov fra Zenit hoppet i samme farvevariant. Mon de overhovedet har fået lov til at spille i den?

Dani Alves (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor X Rød/Guld/Sort En spiller som tilsyneladende ikke skal bede om lov til noget er Weekendens Støvlespot's absolutte favorit Dani Alves. Manden har siden VM kastet om sig med fodboldstøvler og i weekenden optrådte han endnu engang i Nikes Mercurial Vapor X, denne gang i Hyper Punch farvemodellen. Mon Alves er på vej tilbag i Nike familien?

Alexis Sanchez (Arsenal) - Nike Mercurial Superfly Rød/Guld/Sort + Orange/Hvid/Sort Alexis Sanchez ligner en mand der er ved at falde rigtig godt til i London. I hvert fald var han endnu engang i rollen som målscorer. Hvad der så helt præcis lå til grund for Alexis' støvleskifte i løbet af kampen fra en Superfly til en anden ved vi ikke. Men altså, hvorfor ikke bare spille i så mange farvevarianter som muligt, når nu man kan?

Wilfried Bony (Swansea) - Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange + Vapor X Orange/Hvid/Sort Bony kunne fejre sin 20. scoring i Premier League i weekenden. Det kunne han dog først efter at han havde skiftet sine Vapor IX ud med Vapor X. Meget godt valg må man sige.

Didier Drogba (Chelsea) - Nike Mercurial Vapor IX M98 FF Gode gamle Didier Drogba. Han kan stadig. Efter at både Costa og Remy sad ude med skader, blev ansvaret lagt over på Drogbas skuldere og det havde han det tydeligvis helt fint med. Drogba var blot et minut fra at blive matchvinder i den svære udekamp og til anledningen havde Drogba fundet Vapor IX M98 modellen fra Fast Forward kollektionen frem. Perfect match.

Joseph Ledley (Crystal Palace) - Nike Magista Obra Neon/Sort/Rød (Custom) Vi har flere gange været vidne til at spillere klipper deres Dynamic Fit Collar af. Vi kan have lidt svært ved at forstå hvorfor, men der må simpelthen være et eller andet, der er som det ikke skal være. Joseph Ledley er den seneste i rækken over dem som gerne vil spille med Flyknit, men ikke med Dynamic Fit Collar. Hvad er du til?

Jamie Maclaren (Perth Glory) - Nike Mercurial Superfly Grøn/Rød (Custom) Det samme har Jamie Maclaren fra Perth gjort med sine grønne Superfly, som faktisk er Cristiano Ronaldo eksklusive. Men over i Australien går de ikke så meget op i det. Der spiller de bare i det der lige passer dem. Og Maclaren har tilsyneladende ladet sig inspirere af Cristiano der jo som bekendt for specialdesignet sine støvler med en lidt lavere Dynamic Fit Collar.

Labinot Haliti (Western Sydney Wanderers) - Nike Mercurial Vapor VIII Hvid/Rød Mercurial Vapor er helt generelt bare en super populær silo. Og det er ikke unormalt at man spotter spillere, som holder fast ved tidligere generationer af letvægtsstøvlen. Både ligesom Bony og Drogba og ikke mindst som Haliti i Australien, som er sprunget hele to generationer tilbage for at finde frem til sit støvlevalg. Denne Vapor VIII er fra EM 2012 kollektionen.

David De Gea (Manchester United) - adidas Predator Zones Fingersave Allround Så skete det uundgåelige. For et par uger siden fangede vi De Gea med PUMA evoSPEED på fødderne og i weekenden bekræftede De Gea så det, vi alle mistænkte - kontrakten med Nike er udløbet. De Gea optrådte nemlig med adidas Predator målmandshandsker og spørgsmålet er så, hvad De Gea får aftalt sig frem til. En ting er i hvert fald sikkert. Som han står i øjeblikket kommer han ikke til at mangle bejlere til at tilbyde ham målmandshandsker. Hvad tror du det ender med?

Endnu engang var der masser af spændende ting at finde frem fra weekendens spillerunde. Men hvad synes du var det mest interessante spot fra weekenden? Cristiano med sine nye Superfly CR7? Kerzhakov med de indtil videre ukendte f50 adizero? Eller var det måske De Geas handskeskifte? Lad os høre fra dig.