Unisport look of: Impossible is nothing med adidas

Impossible is nothing… Disse episke ord er gået igen og igen fra adidas’ hovedkontor. Og vi må også erkende at vi er store fans er de motiverende ord. Særligt også når vi får lov at inddrage det i vores daglige tøjstil. Det er blevet til ugens Unisport Look of: Adidas - Impossible is nothing.

Adidas har i adskillige år stræbt efter at være de bedste leverandører af sportstøj i verden. Og Adi Dassler, grundlæggeren af det tyske sportsmærke, har da også altid haft en inspirerende evne til at flytte grænserne for vores forståelse af sportsudstyr og -tøj. Og selv adskillige år efter at Adi Dassler gav fanen videre, formår adidas stadig at holde sig på den absolutte top.

Du kan finde Moon Walk T-shirt og CC Ride løbesko lige her

Og en af de ting som holder adidas blandt eliten er deres forståelse for at kombinere moderigtigt design med teknologisk kvalitet. Og det ikke blot indenfor fodbold, men lige så vel inden for andre sportsgrene og helt almindelig dagligdags tøj. For eksempel denne Moon Walk T-shirt, som visuelt illustrerer lige præcis det motto de lever efter hos adidas: Impossible is Nothing.

Og har du mod på en enkel løbetur eller måske mange, så kan du også jagte mottoets budskab med adidas’ CC Ride løbesko. Løbeskoen er lavet med flere af adidas innovative teknologier som ClimaChill, Adiprene og High Flex, der alle er med til at gøre CC Ride til et uundgåeligt valg, hvis formen skal holdes ved lige hen over vinteren.

Du kan finde Moon Walk T-shirt og CC Ride løbesko lige her

Det er få sportsmærker, som kan måle sig med adidas både hvad fortiden, men især hvad fremtiden angår. Adidas har gennem mange års innovation og visionære ambitioner bygget et imponerende imperium op omkring deres produkter. Og vi, her i Unisport Look of indrømmer gerne at vi lader os forføre af adidas. For de har virkelig også fat i den lange ende…

Du kan finde Moon Walk T-shirt og CC Ride løbesko lige her

Unisport look of har i denne uge taget et kig på adidas og deres motto Impossible is nothing. Hvad synes du om det motto og har du selv et motto, som ud lever dit liv ud fra?