Nike Mercurial Superfly CR7 præsentationsboks

Når det kommer til Cristiano Ronaldo så gør Nike ikke tingene halvt. Ja de gør det vel egentlig heller ikke helt. De gør meget mere end det. Intet omkring den nye Mercurial Superfly CR7 har været diskret og det er den præsentationsboks som dumpede ind af vores dør bestemt heller ikke. Vi har haft en tur under linsen. Se den her.

Det er vist ikke forkert at sige at Nike kæler lidt ekstra om tingene, når Cristiano Ronaldo er indblandet i tingene. Ikke nok med at hans nye signaturstøvle glitrer med glimmer på overdelen, Nike har også lavet en helt eksklusiv præsentationsboks, som virkelig øger niveauet af den nye Mercurial Superfly CR7.

Det skal understreges at denne præsentationsboks ikke kommer som standard, når du bestiller dit eget par Superfly CR7. Men vi vil ikke snyde for at få et lille kig på boksen, som vi synes er rimelig gennmført.

Få dit helt eget par af Cristianos nye signaturstøvle Mercurial Superfly CR7.

I forbindelse med lanceringen af Cristianos nye signaturstøvle har Nike lavet en lille animationsfilm og præsentationsboksen er inspireret af netop den film. Boksen tager nemlig form som den sorte komet der falder ned fra himmelen. Indeni sidder støvlerne fast ovenpå en krystallignende lava bund.

Få dit helt eget par af Cristianos nye signaturstøvle Mercurial Superfly CR7.

Hertil har Nike skrevet teksten “Out of this world” som er det slogan de har brugt for at beskrive de nye støvler og ikke mindst Cristiano Ronaldo, som i sandheden har lignet en fodboldspiller fra en anden verden i denne sæson.

ALT_TAG

Der er lagt op til det helt store brag når El Clasico fløjtes i gang i aften. Nike har sørget for at putte lidt mere glans over begivenhederne med den nye Mercurial Superfly CR7. Og præsentationsboksen gør det ikke mindre eksklusivt.