Anskaf dig et par spillerhandsker før det bliver for koldt

Når vintermånederne trænger på, så bliver det også mere relevant at have det helt rigtige udstyr til at bekæmpe kulden. En af de ting, som kan gå hen og vise sig at være en rigtig behagelig beslutning er at anskaffe sig et par spillerhandsker. Vi har samlet et udvalg af de mest populære handsker. Gå på udkig i denne nyhed.

Det kan lyde som en bagatel. Men alle der har spillet udendørs i efterårs- og vintermånederne i Skandinavien kan skrive under på at det ikke er super sjovt at fryse om hænderne. Det har en lang række sportsmærker også erkendt og du skal derfor ikke lede langt for at finde et par gode spillerhandsker.

Find et stort udvalg af spillerhandsker lige her.

Helt grundlæggende er der jo tale om et par handsker, og man kan måske sig over om forskellene på handskerne ikke blot begrænser sig til designet. Men skal vi være helt retfærdige over for de forskellige mærker, så er der faktisk en række teknologiske forskelle som gør at man måske vil foretrække et par frem for et andet.

For eksempel har Nike to forskellige typer handsker: Hyperwarm og Hypershield. Hyperwarm er den tyndeste variant og kommer i denne sammenhæng i to design: Sort/Grå og Sort. Til dem der godt kan lide at matche tingene vil de Sort/Grå handsker jo gå perfekt til dine nye Elastico Superfly, når du skal mestre den lokale baggård i vintermånederne.

Find et stort udvalg af spillerhandsker lige her.

Helt funktionelt er Hyperwarm en lidt tyndere udgave end Hypershield. Hypershield er nemlig lavet med et stykke fleecepolyester på indersiden og tyk polyester på ydersiden for virkelig at holde kulde ude. Hyperwarm er til gengæld lavet med Dri-Fit teknologi for at holde dine hænder tørre, hvis du skulle begynde at svede i dem.

Hos adidas finder vi to forskellige par. Deres Field Player handsker er lavet med adidas’ ClimaProof materialer, som i bund og grund sikrer en optimal kombination af god åndbarhed og beskyttelse mod kulden. Samtidig er handskerne lavet med et negative cut, som giver en tætsiddende pasform. Omvendt har adidas leveret et lidt billigere alternativ med et Champions League design. Her har adidas ikke benyttet sig af samme teknologier, men har stadig sørget for at handskerne opfylder det hovedsagelig krav: At holde kulden ude.

Find et stort udvalg af spillerhandsker lige her.

Under Armour er et tredje mærke som særligt har sin specialitet indenfor baselayer. Derfor er der også kælet lidt ekstra for detaljen med deres ColdGear spillerhandsker. Handskerne er lavet med Coldgear Infrared teknologi. Det udmærker sig ved at absorbere og holde på din egen naturlige kropsvarme og sikrer på den måde en behagelig varme.

Og når vi siger at de har kælet for detaljen så mener vi det også. Under Armour har nemlig udviklet et helt specielt mikrofiber område på bagsiden af hånden, som er beregnet til, ja, at tørre næsen af. Det er jo ikke urealistisk at næsen kan løbe lidt i de kolde vintermåneder.

Alle handsker er udstyret med silikoneprint på indersiden for at sikre et godt greb om bolden, når der for eksempel skal tages indkast. Som noget helt særligt har Under Armour lige toppet det med at fingerspidserne er touchscreen kompatible, så du kan bruge din smartphone uden at tage handskerne af. Vi sagde jo at de kæler for detaljerne.

Find et stort udvalg af spillerhandsker lige her.

Det er ved at være tid til at få det varme træningstøj på og her spiller handsker også en ikke helt ligegyldig rolle. Vi har samlet et udvalg af spillerhandsker, som du kan anskaffe før det bliver alt for koldt. Hvilke handsker går du efter?