Unisport WebTV: Adidas Crazylight Pack Unboxing

I denne uge valgte adidas at tage letvægtskampen til helt nye højder da de præsenterede verden for Crazylight Pack. En kollektion bestående af inkorporeret crazylight teknologi på tværs af adidas’ fire siloer. Og hvad består den teknologi egentlig af? Fjer...?

Da Joltter skulle unboxe de nye f50 adizero Crazylight gik det ikke helt som forventet. Det var som om at noget af adidas’ crazylight teknologi var løbet lidt løbsk. For ud fra den information adidas har givet har de understreget at fjer ikke er blevet brugt til at udvikle deres latterligt lette Crazylight Pack. Alligevel har et væld af fjer på mystisk vis formået at infiltrere vores studie.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

Okay, det var måske så mystisk. Og slet ikke for dig der fik et lille “Behind the scenes” glimt på vores Snapchat profil Unisportlife. Så du behøver ikke at bekymre dig om du bliver overmandet af farvede fjer, når du selv skal unboxe din nye Crazylight fodboldstøvle. Men, hvad du godt kan forvente er at støvlens vægt lægger sig uhyggeligt tæt op af fjer.

Adidas har nemlig udviklet deres teknologi ved at nedslibe deres materialer til det absolut tyndeste de har kunnet tillade sig uden at kompromittere kvaliteten og holdbarheden af materialet. På alle fire modeller har adidas benyttet sig af deres ekstra tynde sål som de kalder SprintFrame og som vi traditionelt set kender fra deres i forvejen lette f50 adizero.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

Og med denne Crazylight Pack har adidas formået at skære betydelige gram af alle fire støvler. Og mens de selv hævder at deres f50 adizero Crazylight vejer 135 gram, så har vi rent faktisk selv haft den en tur på vægten, hvor den stoppede på 130 gram - det gør det jo sådan set ikke mindre imponerende.

Tilbage i studiet har Joltter fået børstet alle fjerene fra sig og støvlerne og JayMike under armen for at teste dem af og se, hvad Crazylight Pack egentlig tilfører markedet af fodboldstøvler. Så mens vi venter på at høre deres anmeldelse af den ultralette kollektion, kan du jo fortælle os, hvilke erfaringer du selv har gjort dig med dem? Er de noget værd i dine øjne?

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

ALT_TAG

Crazylight Pack understreger i særdeleshed at adidas virkelig dominerer markedet af letvægtsstøvler. Men hvor afgørende er letvægt i det hele taget for dit spil? Hvad er de vigtigste elementer i en fodboldstøvle for dig?