Mercurial Supefly CR7: Nike taler med Cristiano Ronaldo

Når Nike leverer en signaturstøvle til Cristiano Ronaldo så er en helt central nysgerrighed: Hvad mener Cristiano i det hele taget selv om støvlen? Nike har haft deres yndlingsstjerne inde til en lill snak om designet af støvlen og ikke mindst dens kommende debut i El Clasico. Se interviewet her.

“Disse nye fodboldstøvler er skræddersyet til mig fordi de er elegante, smukke og så skinner de på en helt ny og anderledes måde,” indleder Cristiano Ronaldo interviewet. Det er i hvert fald ikke selvtillid den portugisiske maskine mangler. Men okay, når du er kåret som verdens bedste fodboldspiller, har scoret 21 mål i 14 kampe i indeværende sæson og endnu engang har fået et par signaturstøvler, så ville det undre os meget, hvis man ikke var fyldt helt af sig selv.

Få dit helt eget par af Cristianos nye signaturstøvle Mercurial Superfly CR7.

Det beundringsværdige ved Cristiano er at han aldrig bliver mæt. Selvom han ved at han er blandt verdens 2 bedste fodboldspillere og selvom han har vundet adskillige priser, så bliver han stadig ved med at arbejde lige så hårdt for at blive på toppen og for at blive endnu bedre.

Se bare hvad han svarer, når han bliver spurgt om, hvordan han forbereder sig til El Clasico: “Min forberedelse til alle kampe er ens. Jeg prøver at arbejde på samme måde gennem ugen. Jeg holder fokus. Jeg prøver at gøre de samme ting som var det en hvilken som helst anden kamp, så ja, min forberedelse er altid den samme. Jeg passer på mig selv, hviler, spiser godt, gør mit bedste til træning for konstant at forbedre mig. Så om jeg spiller mod Barcelona eller hvilket som helst andet hold, så er min forberedelse den samme.”

Det er altså en mand med fuld fokus på målet: At blive og være den bedste af alle.

Få dit helt eget par af Cristianos nye signaturstøvle Mercurial Superfly CR7.

ALT_TAG

Cristiano Ronaldo er klar til at gøre det samme som han har gjort ved størstedelen af sine modstandere i denne sæson. At score masser af mål. Forskellen er bare at han nu vil optræde i sin signaturstøvle og nå ja, så er det jo så også lige El Clasico. Hvor mange mål tror du der gemmer sig i hans nye Mercurial Superfly CR7?