Captain America, Hulk, Iron Man og... CR7!

Hvad har Captain America, Hulk, Iron Man og Thor til fælles med Cristiano Ronaldo? Tja, hvis du ikke allerede har gættet det, så se med her og få svaret...

Det har længe været alment kendt at Cristiano Ronaldo ikke er ligesom alle andre. Ja, faktisk så er der meget der tyder på at Cristiano Ronaldo ikke blev skabt på den planet vi kender som Jorden. I hvert fald har hans præstationer på en fodboldbane i over 10 år bevist at han besidder nogen egenskaber, som ingen andre gør.

Få dine egne overnaturlige kræfter med den nye Mercurial Superfly CR7. Køb den nu.

At han så ligefrem skulle være en superhelt, ved jeg ikke om flertallet havde gættet, men det er i hvert fald sådan Nike viser ham frem til verden, dagen før El Clasico. Og ja, hans superhelte kræfter bliver selvfølgelig forsynet af de nye glitrende og eksplosive Mercurial Superfly CR7.

Cristiano Ronaldo har i denne sæson virkelig vist, helt præcis hvorfor han er fodboldens svar på en sand superhelt. Efter at han i slutningen af sidste sæson, måtte se sig slået ud af en skade har sommerens hvile bragt alle superkræfterne tilbage og han har i 14 kampe lavet 21 mål.

Få dine egne overnaturlige kræfter med den nye Mercurial Superfly CR7. Køb den nu.

På lørdag vil Cristiano Ronaldo så forsøge at fortsætte sin helt ustyrlige målmassakre med sine nye Mercurial Superfly CR7 som Nike har designet helt specielt til deres helt egen Superhelt. Og tilsyneladende er fodboldstøvlerne klar til at gøre CR7 endnu mere ustyrlig end han allerede er. I hvert fald kommer hans opvarmning tilsyneladende til at foregå som en rask lørdagstur op af Mount Everest.

ALT_TAG

Få dine egne overnaturlige kræfter med den nye Mercurial Superfly CR7. Køb den nu.

Når El Clasico fløjtes i gang på lørdag kl. 18.00 vil den ikke bare indeholde nogle af verdens største stjerner. Den vil også inkludere en sand superhelt i et par glitrende Mercurial Superfly CR7. Hvor mange mål tror du at Cristiano laver i denne omgang?