PUMA præsenterer 13. farvevariant af evoPOWER

Siden januar i år har PUMA brygget godt på deres helt egen lille niche; evoPOWER. Fodboldstøvlen blev resultatet af PUMA’s interesse i at skabe en anatomisk korrekt fodboldstøvle, som fremmer kraften i sparket. evoPOWER har allerede været emne for en række farveopdateringer og i dag skriver PUMA så endnu en farvevariant på listen. Se den nye evoPOWER Grøn/Hvid her.

Farverne har væltet ned over PUMA’s evoPOWER siden den ankom i starten af dette år. Med den seneste model er evoPOWER nu oppe på 13 farvevarianter. Heriblandt har der været en række Limited Editions. Den netop lancerede model er dog langt fra en limited edition og forventes at male græstæppet på alle de store fodboldbaner rundt omkring i verden.

Forudbestil den nye PUMA evoPOWER 1 Grøn/Hvid nu.

Om den nye evoPOWER er grøn eller turkis er nok op til den enkelte at definere. Vi vil nok sige den ligger et eller andet sted i mellem de to farver. På den måde kan man sige at PUMA har skabt en lille niche i deres niche og gjort evoPOWER helt unik på deres egen måde.

Fabregas, Yaya Toure og Balotelli er nogle af de navne som har evoPOWER som deres førstevalg og det er bestemt ikke noget vi kan bebrejde dem. Særligt ikke hvis de ligesom undertegnede har brede fødder. EvoPOWER er nemlig bygget for en forholdsvis bred læst. Til gengæld er leverer det syntetiske AdapLite materiale en ekstra fleksibel og blød overdel, så støvlen virkelig formår at forme sig efter fodens former.

Forudbestil den nye PUMA evoPOWER 1 Grøn/Hvid nu.

Den innovative Gradual Stability Frame som sidder på sålen sørger samtidig også for at distribuere stabilitet og fleksibilitet netop de områder, hvor der er mest behov for de to. Det er netop også denne fleksibilitet omkring forfoden der gør at ens skud får mere slagkraft med evoPOWER.

Forudbestil den nye PUMA evoPOWER 1 Grøn/Hvid nu.

På cirka 11 måneder har PUMA nu leveret 13 farvevarianter til deres nyeste silo evoPOWER, men hvilken af modellerne rangerer du som din absolutte favorit? Og hvor placerer du denne nyeste model i Grøn og Hvid?