Unisport WebTV: Nike Mercurial Superfly CR7 unboxing

Den nye Mercurial Superfly CR7 glitrer som stjerneklar himmel. En himmel med et stjernebillede af en fodboldgud udover det sædvanlige: Cristiano Ronaldo. Der er derfor ikke noget at sige til at Jakob og Joltter glædede sig ekstra meget til at unboxe CR7’s nye signaturstøvle. Men, det går vist ikke helt efter planen…

Cristiano Ronaldo kan efterhånden skrive en del signaturstøvler på CV’et. Flere end de fleste kan prale af. Det gør dog ikke den nyeste Mercurial Superfly CR7 mindre nævneværdig af den årsag. Vel nærmere tværtimod.

Du kan selv unboxe de nye Mercurial Superfly CR7 allerede fra i dag.

Traditionen tro var Jakob og Joltter på spil da Cristianos nye signaturstøvle skulle pakkes ud, men Jakob havde tilsyneladende misforstået, hvad der skulle foregå. For mens Nike har sørget for at skabe den unikke glitrende effekt gennem et nyudviklet NikeSkin materiale, så mente Jakob at han sagtens kunne tage sagen i egen hånd.

Heldigvis har Jakob en så velræsonneret og fornuftig partner som Joltter. For vi tør da slet ikke tænke på, hvad det var endt i, hvis ikke Joltter havde været til stede for at holde tingene på et seriøst niveau.

Du kan selv unboxe de nye Mercurial Superfly CR7 allerede fra i dag.

Den nye Superfly CR7 er designet med direkte inspiration fra Cristiano selv. Det er først og fremmest hans unikke evne til at lyse op på banen, som Nikes design team har ladet sig forføre af. Cristiano forventes at iføre sig sin nye signaturstøvle på lørdag når Real Madrid og Barcelona støder hovederne samme i El Clasico. Det er vel praktisk talt den mest ultimative debut en fodboldstøvle kan få…

Du kan selv unboxe de nye Mercurial Superfly CR7 allerede fra i dag.

ALT_TAG

Jakob og Joltter blev helt blændet af den nye glitrende Mercurial Superfly CR7 da de pakkede den ud af æsken. Og skuffelse var der absolut intet af ved deres første møde med Cristianos nye signaturstøvle. Hvordan er dit førstehåndsindtryk af den?