Unisport look of: Når design og funktionalitet bare spiller

Nike er udmærket klar over at fodbold er meget mere end fodtøj. Og derfor fulgte de også præsentationen af Elastico Superfly op med nye farver til deres træningstøj. Unisport look of er hoppet i Nike træningstøjet og matchet det op med de nye Elastico Superfly. Er der nogen grund til ikke at elske det?

Her i Unisport elsker vi når tingen matcher. Det ser bare lige lidt mere episk ud, når trøjen matcher med shorts, sko og ja selv bolden. Det er vi tilsyneladende ikke ene om. For hos Nike lægges der også en del ressourcer i at produkternes æstetiske look ikke bliver designet i øst og vest.

Du kan finde Nike produkterne lige her.

Det vil sige at to elementer fungerer som søjlerne for udviklingen af nye produkter: Funktionalitet og design. Og ja de følges ad som ligevægtige faktorer. For Nike har design nemlig en lige så anerkendende indflydelse på præstationsevnen, som funktionaliteten har.

I denne sammenhæng kan Nikes Tech Pack og træningskollektion fremhæves som eksempler på netop denne kombination. Den seneste Tech Pack er udviklet med henblik på at levere ultralet træningstøj, som samtidig holder sammen på varmen. Dermed er der ingen undskyldninger for ikke at komme ud i de kolde vintermåneder.

Du kan finde Nike produkterne lige her.

Du kan finde Nike produkterne lige her.

Designet kommer særligt til udtryk i Nikes GPX og Select træningskollektioner, som indeholder en række t-shirts, shorts og træningsjakker. Designet lægger sig tæt op af de farver som har prydet Nikes fodboldstøvler og -trøjer hen over sommeren. Tøjet er lavet med et særligt åndbart mesh, som gør tøjet ekstra behageligt at bære da det elastiske materiale både giver et personligt fit og dejlig luftdistribution.

Du kan finde Nike produkterne lige her.

Og ja vi kan jo ikke komme udenom de nye Elastico Superfly. Indendørs/streetskoen som har fundet sin inspiration fra Mercurial Superfly. Og taler vi design og funktionalitet, så er Elastico Superfly vel blot endnu et pragteksemplar på, hvordan man får noget til både at se og være noget fra den absolutte øverste hylde.

Du kan finde Nike produkterne lige her.

Der er masser af grunde til at gå Nike vejen og iføre sig deres produkter, men hvis du vil have to helt legitime grunde får du dem her: Design og funktionalitet. Er det grund nok for dig?

A photo posted by Unisport.dk (@unisport) on