Nike Mercurial Vapor X CR7 glimter på banen som aldrig før

Nike har netop præsenteret den nye Mercurial Superfly CR7. En ny hyldest til deres absolut største stjerne i fodboldfamilien. Men den kommer ikke alene. Nike har nemlig også påført det unikke glitrende design til deres Mercurial Vapor X CR7. Så er du mere til Vapor, er der ingen grund til at fortvivle. Dan dit eget indtryk her.

Populariteten omkring Mercurial Vapor er bestemt ikke blevet mindre af at Superfly er trådt ind på scenen. Stjerner som Ribery, Hazard og Ibrahimovic har stadig den nye Mercurial Vapor X som deres førstevalg. Og selvom den nye Mercurial Superfly CR7 hylder Cristiano Ronaldo, der jo som bekendt rocker Superfly, så har Nike alligevel valgt at overføre designet til Vapor kollektionen.

Find den nye Mercurial Vapor X CR7 lige her.

Det kan på sin vis virke lidt modsigende. Når de vælger at lave et design som hylder CR7, hans personlighed og sportslige kvaliteter, så burde det vel næsten også gøres eksklusivt til den model han selv bruger. Men lad os lige være ærlige her: Hvis du kom på en awesome ide, ville du så ikke sprede den så langt ud, som du nu kunne? Det ville vi i hvert fald gøre og det vil Nike tydeligvis også.

Og når det er sagt så er Vapor kollektionen jo trods alt ikke så fjern fra Cristiano Ronaldo, som har været ambassadør for den kollektion siden han for alvor overtog tronen fra R9 i slutningen af 00’erne. Så hvis du er fan af Nikes letvægter og fan af CR7 så lad os bare sige det som det er: Så er der Nike Mercurial CR7 Special Edition til alle!

Find den nye Mercurial Vapor X CR7 lige her.

For at kunne få den glitrende effekt, som er helt central i denne CR7 model har Nike dækket overdelen med glimmer. Det er nemlig den glitrende effekt som er helt central for designet og betydningen bag, Effekten repræsenterer nemlig Cristianos helt særlige evne til at lyse op på en fodboldbane.

Udover det noget unikke design, så er der ikke sket noget nyt på den funktionelle front af denne Mercurial Vapor X CR7. Det er stadig den samme pløseløse overdel, som giver et fornyet og ikke mindst forbedret lockdown. Sålen er den samme letvægts nylon sål, som giver den fleksible og responsive effekt, når der sættes af fra jorden.

Kort sagt: Mercurial Vapor X CR7 er lige så præstationsdygtig som vi kender den, men glimter som aldrig før. Og som Max Blau, vicedirektør i Global Football Footwear siger: “Denne støvle vil hæve standarden på banen.”

Find den nye Mercurial Vapor X CR7 lige her.

ALT_TAG

Designet på den nye CR7 signaturstøvle kommer både til Superfly og Vapor, og Nike sørger dermed for at ingen bliver snydt for det nye design. Hvad synes du om det glitrende koncept? Lever det op til Cristianos standard?