Nike hylder Cristiano Ronaldo med den nye Superfly CR7

Cristiano Ronaldo er ikke blot en fodboldspiller. Han er et ikon, et idol for millioner af mennesker i hele verden. Nu understreger Nike endnu engang verdensstjernens usammenlignelige status som rollemodel for alle fodboldfans. Således har Nike i dag præsenteret Cristianos første signaturstøvle i den nye Mercurial Superfly model. Værsgo’ og tage et kig på Nike Mercurial Superfly CR7.

Få fodboldspillere har i historien nået samme ikoniske status som Cristiano Ronaldo. Man kan kun se til med masser af respekt og beundring hver gang portugiseren træder ind på en fodboldbane. Det er som om har en helt særlig evne til at lyse banen op. Og netop denne naturlige glød og elegance har Nike nu valgt at hylde i form af et nyt par signaturstøvler i et unikt glimtende design.

Du kan købe den nye Mercurial Superfly CR7 fra i dag.

Hvad angår funktionaliteten på denne model, så skiller den sig ikke ud fra mængden af Superflys. Mercurial Superfly er stadig udviklet for at fremme den eksplosive fart gennem en række tiltag. Superfly er nemlig udviklet for at give spilleren en helt unik lockdown via Flyknit overdelen med sine Brio kabler. Ved at foden sidder bedre placeret på den responsive carbon fiber sål, kan man nemlig opnå et langt bedre og mere eksplositvt afsæt fra jorden.

Og mens denne Mercurial Superfly CR7 præsterer på samme niveau som de forrige modeller, så er der alligevel noget helt specielt over denne model. Nike har nemlig hentet deres inspiration til designet både fra Cristiano Ronaldos personlighed såvel som sportslige kvaliteter. Max Blau fra Nike Global Football Footwear forklarer:

Du kan købe den nye Mercurial Superfly CR7 fra i dag.

“Ideen er inspireret af Cristiano. Hans tekniske kvaliteter gør ham til den bedste offensive spiller i verden og måden han træder op til de store kampe og virkelig skinner igennem, er det der gør ham til den bedste overhovedet.”

Men det var ikke en nem proces at skabe det unikke look. Det krævede en del prototyper før de ramte plet og faktisk har Nike måttet udvikle en særlig variant af deres NikeSkin for at skabe den glitrende effekt: “Vi var meget inspirerede af ideen om at tage en klassisk farve og få den til at fremstå helt ny. Så det vi har gjort er at skabe en helt ny måde at se sort på. Denne støvle sætter overliggeren endnu højere med sin fremtræden på banen.”

Du kan købe den nye Mercurial Superfly CR7 fra i dag.

Hvis alt går efter planen vil Cristiano bære sine nye Superfly CR7 til El Clasico på lørdag og det glæder Real Madrids topscorer sig til: “Disse nye fodboldstøvler er skræddersyet til mig fordi de er elegante, smukke og så skinner de på en helt ny og anderledes måde,” siger Ronaldo om sine nye fodboldstøvler og fortsætter: “Jeg har altid elsket at prøve nye støvler, nye kollektioner og nye farver. Det er åbenlyst en helt speciel kamp mod et stort hold i denne uge og jeg glæder mig til at spille i disse støvler, som jeg føler mig så godt tilpas i.”

Og ja, hvis du nu står og mangler et par sko til din næste Galla middag, så kan du måske slå to fluer med et smæk. I hvert fald, hvis du har fået samme førstehåndsindtryk som Cristiano: “Han sagde at han elskede støvlens sofistikerede elegance og at den så ud som var man klar til at gå til en Galla”, afslutter Max Blau.

Du kan købe den nye Mercurial Superfly CR7 fra i dag.

ALT_TAG

Den nye Mercurial Superfly CR7 er Cristianos første signaturstøvle i Nikes innovative Dynamic Fit Collar/Flyknit variant. Hvor placerer du denne CR7 Special Edition i forhold til hans foregående signaturstøvler?