adidas Gameday Plus møder Gerrard, Bale og Schweinsteiger

I aften går det endnu engang løs i Champions League og adidas varmer op til en intens og spændende runde med endnu et afsnit af deres nye serie Gameday Plus. I denne uge møder vi Gerrard, Bale og Schweinsteiger til en omgang spas og snak om fodboldlivet og Champions League.

Gareth Bale er dømt ude af opgøret mellem Liverpool og Real Madrid, så i denne omgang får han ikke fornøjelsen af et gensyn med England, hvor han jo som bekendt fik sit helt store gennembrud. Men det gør jo ikke opgøret mindre attraktivt. For når Liverpool tager imod Real Madrid på Anfield Road vil der stadig være en lang række stjerner lige fra Cristiano Ronaldo, James Rodriguez til Steven Gerrard og Mario Balotelli.

I England mødte adidas Gerrard på golfbanen for en lille snak om Liverpools tilbagevenden i Champions League. Liverpools historie i europæisk fodbold er imponerende og de vil helt sikkert hive alle de gode minder frem når de tager imod Real Madrid. Og så vil Gerrard da helt sikkert også tage en snak med sin gode ven Xabi Alonso for at få et par tips om de spanske Champions League mestre.

I Madrid tog adidas en snak med Gareth Bale om livet i Spanien. Bale er en af de få briter som har foretaget et succesfuldt skifte fra Premier League til La Liga. Bale mener da også at det ikke er et nemt skfite for briter. De store kulturelle forskelle gør nemlig indtrykket enormt. Og så er der jo også lige sprogbarrieren. Men ifølge Bale selv går det “Muy bien” med at lære sproget…

I München stillede Schweinsteiger op til en lille lektion i frisparksteknik og noget tyder på at han er en udmærket lærer. I hvert fald fik interviewer Roman Kemp da sendt nogle helt udmærkede frispark afsted.

Adidas Gameday Plus er tilbage efter en lille landsholdspause. Og det er vi mange som er fuldt tilfredse med. Real Madrid, Liverpool og Bayern München har været temaet i denne uges opvarmning til 3. runde i Champions League, men hvilket hold ser du mest frem til at se?