Weekendens støvlespots: Når støvlekontrakten er udløbet...

De europpæiske ligaer var igen på kampprogrammet da bolden rullede i weekenden og det er vi mange som var glade for. Ikke mindst fordi det altid betyder nye spændende støvlespots. Se hvad vi har fået brygget sammen efter weekendens kampe.

Paul Pogba (Juventus) - Nike Magista Obra (NikeID) Det her må utvivlsomt være Ugens Spot! Pogba nyder tydeligvis stort af at være kontraktfri på støvlemarkedet. Vi har set ham optræde i et væld af forskellige fodboldstøvler i den seneste tid og i weekenden var han på spil igen da han havde fået sin NikeID ind med posten. Og mon ikke han har ladet sig inspirere af Den Gamle Dames hjemmebanefarver?

Marco Reus (Dortmund) - PUMA evoPOWER 1 Gul/Lilla Marce Reus har en kontrakt med PUMA. Men kommuniklationen må være gået fejl et eller andet sted i processen. For Reus var tilbage på banen efter en længere skade i weekenden og her optrådte han (stadig) i sine evoPOWER. Der har ellers i noget tid været lagt op til at Reus skulle begynde at spille i evoSPEED. Men tilsyneladende er det ikke noget som tyskeren har de store planer om..

Mario Balotelli (Liverpool) - PUMA evoPOWER 1 Tricks Super Mario er en anden mand som også spiller i evoPOWER, men der har ikke været særlig meget Super over Mario i denne sæson. I weekenden var Balo tilbage i sine Tricks efter at han i de seneste kampe har spillet i den seneste farvevariant. Sidst Balotelli optrådte i Tricks scorede han faktisk, så måske lå det til grundlag for at hive dem frem igen. De ryger nok tilbage på hylden igen efter weekendens kamp...

Aron Ramsey (Arsenal) - Nike Tiempo Legend V Black Pack Hov, hvad er nu det for noget? Aron Ramsey i en Nike model? Ramsey har ellers en kontrakt med adidas, men den kan vi begynde at så tvivl om efter at Ramsey i weekenden spillede med en (Nike swoosh-løs) Tiempo Legend V. Det bliver interessant at se om vi er på vej mod et permanent skifte eller om det bare var en engangsforestilling...

Charlie Adam (Stoke) - Nike Magista Opus (Blackout) Er Nike bare i gang med total overtagelse? Vi ved det ikke, men i hvert fald spillede endnu en Predator mand i en af Nikes modeller i weekenden. Charlie Adam var nemlig hoppet i et par blackoutede Magista Opus og dermed kaster han endnu mere bål på kontrakskifte-ilden.

Dani Alves (Barcelona) - Nike Mercurial Vapor X Black Pack Og nej det stopper ikke her. For Mr. Ubeslutsom var også i aktion i en ny fodboldstøvle i weekenden. Valget var nemlig faldet på Mercurial Vapor X fra Black Pack. Og for at dækkke over mærket havde Alves benyttet sig af en eller anden særlig form for whiteoutet dække. Det ser meget interessant ud, men ikke desto mindre kunne han ikke skjule for os at Alves' valg i øjeblikket står på Nike.

James Rodriguez (Real Madrid) - Adidas f50 adizero Crazylight Pack James var tidligt ude for at vise sine nye Crazylight frem til verden. Den nye f50 Crazylight blev først officielt præsenteret i morges, men James havde dem altså allerede med på banen i weekendens 5-0 sejr over Levante. Det ser virkelig ud til at James og adidas lever i et perfekt forhold!

Jade North (Brisbane Roar) - Nike CTR360 Maestri III Neon/Sort/Grøn (Blackout) Over i det australske hænger støvlekontrakter ikke ligefrem på træerne. Så det er nok ikke lige præcis derfor at Jade North har valgt at blackoute sine Neon CTR360. Men ikke desto mindre tager vi gerne et øjeblik til at mindes en afgået kriger. Også selvom at North's blackout job ikke har været det bedste i historien...

Anderson Hernanes (Inter Milan) - adidas Predator LZ II Der var drama fra øverste hylde da Inter og Napoli stødte hovederne sammen. Kampen endte 2-2 efter at Hernanes i overtiden, få minutter efter Napolis føringsmål sikrede det ene point til milaneserne. I kampen optrådte han i Predator LZ II og helt præcis hvorfor der er sorte pletter på hælen ved vi ikke. Men Hernanes har i hvert fald i den seneste tid trænet i et par blackoutede 11pro, så måske der er et støvleskifte på vej?

Blas Perez (FC Dallas) - adidas f50 adizero (Ny farvevariant?) Hmmm... Hvad er nu det her for noget? En ny farvervariant til f50? Miadidas? Vi har i hvert fald ikke set denne farvervariant før og noget kunne tyde på at Battle Pack designet lægger mønster til nye farver til f50. I så fald er du så ikke lidt tidligt ude Perez? Hvad er der med adidas spillere og nye farvevarianter, som benyttes for tidligt?

Ante Covic (Western Sydney Wanderes) - Uhlsport Fangmaschine Absolutegrip Finger Som vi sagde i sidste uge, så vil vi nu begynde at bringe et handskespot med i vores støvlespot og i denne uge faldt vi over Ante Covic fra Western Sydney Wanderes. Målmandshandsker kommer i lige så mange former og typer som fodboldstøvler og heriblandt må Uhlsport siges at være en af de helt store spillere på markedet. Uhlsport har længe været kendt for deres målmandsekspertise og de har også overbevist Ante Covic. Hvilket mærke foretrækker du dine målmandshandsker fra?

Vi skal da love for at det har været en spændende weekend, med masser interessante støvlespots. Hvilket af ovenstående spots synes du har været det mest nævneværdige?