Hvor hurtig gør Nike Mercurials Superfly dig?

Mercurial Superfly handler om eksplosiv fart. Og for at understrege budskabet inviterede Nike nogle af deres mest eksplosive talenter til en test på Manchester Citys træningsbane.

Det er vel fair nok at sige at Jesus Navas er blandt forsvarspillernes største mareridt. At skulle stå over for en så udforedrende kant som Manchester Citys spanske lyn, er ikke lige favoritopgaven i Premier League.

Kom i lynhurtigt selskab med Mercurial Superfly. - kun 2.099

Det var derfor også oplagt at Navas så til som vært, da en række lynhurtige talenter fra Nike Academy stillede op i en direkte duel mod hinanden for at se, hvem der er den hurtigste i de nye Mercurial Superfly.

For med deres nyeste model i Mercurial kollektionen, har Nike forsøgt at skabe en fodboldstøvle, som skal gøre de hurtige fodboldspillere endnu hurtigere.

Men hurtighed er ikke bare et spørgsmål om topfart, det er også et spørgsmål om vendinger, hurtige bevægelser og agilitet. Og det er lige præcis hvad denne lille udfordring i fart handler om.

Kom i lynhurtigt selskab med Mercurial Superfly. - kun 2.099

Nike har samlet nogle af Europas hurtigste talenter for at teste deres Mercurial Superfly af. Måske videoen kan inspirere dig og vennerne til at gå ud og lave samme test?