Unisport WebTV: Elastico Superfly og Elastico Finale III Tech Talk

Okay, vi anerkender at det måske kan være lidt forvirrende. Er Superfly topmodellen og Finale en take down? Er de begge topmodeller og hvilken er i så fald bedst? Fortvivl ej, for Jakob har været i studiet for at afklare forvirringen. Se med i denne video og få svar på dine spørgsmål.

Nike har i den seneste tid skabt lidt forvirring. Grundlæggende set fordi at de har udgivet to topmodeller inden for den samme silo. Det lyder jo nærmest for godt til at være sandt. Og når noget lyder for godt til at være sandt, så er det som regel også. Men, i dette tilfælde lyder det godt og det er godt.

For nej, det er ikke et spørgsmål om at Nike har gået på kompromis med den nye Elastico Finale III, bare fordi der er kommet en Elastico Superfly. Nike har blot lyttet til fodboldspilleres behov, og leveret derefter. Dvs. ja, der er forskel på Elastico Superfly og Elastico Finale III, men nej den ene model skal ikke opfattes som over den anden. Den opfylder blot et andet behov.

Jakob har taget de to modeller med i studiet og giver her sin karakteristisk støvlenørdede forklaring på, hvad der skiller de to Nike sko fra hinanden. Og udover den åbenlyse forskel mellem Dynamic Fit Collar og Flyknit overdelen, så erkender Jakob også at der er en forskel i lockdown effekten på de to sko.

Så hvis du går rundt og er i tvivl om, hvorvidt du skal hoppe i Elastico Superfly eller Elastico Finale, så er det en ret god ide at lytte til, hvad Jakob har at sige i ovenstående video. Og skulle du være yderligere i tvivl efterfølgende, så er du selvfølgelig mere end velkommen til at spørge os i kommentarfeltet herunder.