Adidas præsenterer: Crazylight Pack

I april testede de teknologien af på deres f50 adizero. Nu er Crazylight konceptet blevet rullet ud på alle adidas’ fire fodboldstøvler, så letvægtsfølelsen kan nå ud til alle medlemmer i adidas familien. Dermed underbygger adidas endnu engang deres placering som de førende inden for verdens letteste fodboldstøvler. Se hele 4-siloen her.

Der er efterhånden ikke meget konkurrence tilbage i kampen om den letteste fodboldstøvle. Nike ser ud til at have sat deres fokusområder andre steder, PUMA har ikke eksperimenteret med vægten på deres fodboldstøvler i noget tid og de resterende mærker ser ikke ud til at have den store interesse i melde sig ind. Til gengæld har adidas sat alle sine sejl ind for at dominere letvægtsmarkedet fuldstændig.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

Adidas har i efterhånden mange år været stærke fortalere for at bringe letvægt ind i deres fodboldstøvler, som blandt andet har resulteret i deres 99 gram fodboldstøvle, som dog stadig er på konceptbasis. Men mens vi venter på den ekstraordinære lette fodboldstøvle, så har adidas langt flere letvægtskort i ærmet til os.

For med Crazylight Pack har adidas taget deres fire kollektioner, f50 adizero, Predator Instinct, Nitrocharge 1.0 og adipure 11pro og skrællet al unødvendig vægt af, så de nu er i stand til at levere en hidtil uset samling af letvægtsfodboldstøvler. Således lander den nyeste f50 adizero Crazylight endnu engang på de hjernevridende 135 gram, mens Predator Instinct, 11pro og Nitrocharge vejer henholdsvis 193, 192 og 181 gram.

Du kan finde din favorit Crazylight lige. Forudbestil den nu.

Hele konceptet henter som sagt sin inspiration i den tidligere lancerede f50 adizero Crazylight, men denne gang er det særligt Predator Instinct, som er i fokus efter at den jo som bekendt lægger sko til fejringen af Predators 20 års jubilæum. Det fejrer adidas med stil med hele 14 forskellige Predator Instinct fortolkninger, heriblandt klassiker kollektionen Revenge Pack, som mindede tre af de mest ikoniske Predator støvler.

Nu er Crazylight teknologien så også blevet en del af jubilæumsfesten og vi skal da lige love for at adidas har formået at skære grammene fra fodboldstøvlen der nu både repræsenterer kontrol og letvægt. Sidstenævnte altså et tema der virkelig har indtaget adidas’ 4 siloer.

Gå amok i letvægt med den nye adidas Crazylight Pack.

En ting, som er med til at minimere vægte maksimalt er at adidas har bygget alle fodboldstøvlerne på deres ultra lette Sprintframe, som vi først og fremmest kender den fra f50. Det betyder også at nogle af de elementer, som vi normalt kender de forskellige siloer for som for eksempel Control Frame, Energy Pulse og Comfort Frame ikke findes på disse udgaver. En smule mærkeligt, indrømmet, men når man tænker lidt længere over det, hvem skal også bruge alt det, når det handler om letvægt?

ALT_TAG

Den nye Crazylight Pack manifesterer adidas' position som de førende inden for letvægtsteknologi. For dem er letvægt tæt på alfa omega, men hvad er dit forhold til letvægtsstøvler. Er letvægt lig med gode fodboldstøvler?