Adipure 11pro Crazylight vil frem i verden

Adidas har virkelig sat speederen helt i bund med deres nye Crazylight Pack. Det har de ikke bare gjort med rasende design, som virkelig skiller sig ud, men de har rent faktisk overført crazylight teknologien til alle modeller i deres fire siloer. Vi runder vores gennemgang af dem med et kig på adipure 11pro .

adidas 11Prolægger navn til den 4. og sidste Crazylight model, som vi ikke har taget et kig på endnu. Det er faktisk ikke første gang at adidas giver deres 11pro et vægttab. Tidligere på året sendte adidas således adipure 11pro SL ud og mens denne model nåede ned på på sølle 189 gram, så kommer denne nye 11pro Crazylight i en lidt modificeret udgave.

Hvis 11pro adipure Crazylight er dit valg, så kan du finde den lige her.

Kampvægten på denne model lander på 192 og adidas har først og fremmest benyttet sig af en ultratynd konstruktion af Hybridtouch (samme teknologi som der er benyttet på f50), som selvfølgelig giver den karakteristiske komfort vi kender fra adipure. Den tynde overdel bærer samtidig også rundt på de velkendte syninger i forfoden, som hjælper til med at give det personlige fit.

Ligesom på resten af Crazylight kollektionen så er denne 11pro også udstyret med Sprint Frame og det betyder altså at den normale Comfort Frame er blevet ofret. Der er dog stadig masser af komfort at hente i den lette adipure. Blandt andet har adidas bevaret Memory Foam på indersiden af pløsen, så fans af denne fodboldstøvle skal bestemt ikke føle sig forbigået.

Hvis 11pro adipure Crazylight er dit valg, så kan du finde den lige her.

Bortset fra f50 adizero, så har designet af den nye Crazylight Pack baseret sig på vilde, nærmest futuristiske koncepter og denne 11pro må næsten tage æren for det mest dristige design, som vel i bund og grund skal forestille en eller anden form for slange. Hvorfor lige en slange på en 11pro må være op til adidas' designere at forklare, men ros for modet skal de have.

Denne adidas 11Pro leverer altså varen på flere områder og det bliver spændende at se om nogle af adipure spillerne som David Silva, Philip Lahm eller Frank Lampard rent faktisk vil begive sig ud i at optræde med denne crazylight, crazylooking 11pro.

En ting som vi har set på alle fire modeller i denne Crazylight Pack er at adidas har fundet plads til deres micoach. Det er jo ellers noget som de langsomt har udfaset i deres fodboldstøvler, men med den lette Sprint Frame har adidas altså fundet plads til at udstyre støvlerne med michoach igen. Noget som helt sikkert vil falde i god jord hos mange.

Hvis 11pro adipure Crazylight er dit valg, så kan du finde den lige her.

ALT_TAG

Med et dristigt design og den innovative crazylight teknologi har adidas sørget for at give deres 11pro masser af kant og personlighed. Hvad synes du om denne 11pro letvægter? Skal den blive en del af din støvlesamling?