Select leverer spritny Brillant Super til det danske landshold

I aften tager det danske landshold imod Portugal. Cristiano og Co. har fået en noget usikker start på deres kvalifikation til EM efter at de tabte deres første opgør til Albanien. Nu tørner to af gruppens forhåndsfavoritter så sammen for 15. gang, men bolden der tages i brug vil få sin officielle debut i aften. Select har nemlig leveret en spritny Brillant Super.

Siden 1951 har Select været officiel boldsponsor for DBU og det danske landshold. Og den ikoniske Brillant Super har dermed rullet for fødderne af alle de største landsholdslegender lige fra Jon Dahl Tomasson til brødrene Laudrup, Elkjær og Allan Simonsen. I aften fører Select nu den tunge arv videre ved Danmarks anden hjemmekamp i EM kvalifikationen mod Portugal med en helt frisk og opdateret Brillant Super.

Find den splinternye Brillant Super fra Select lige her.

Brillant Super bliver af mange betragtet som en af de bedste fodbolde på markedet. Men mange vil nok også nikke genkendende til at den kan føles for tung, i forhold til mange andre bolde. Den feedback har Select nu lyttet til og skabt en ny konstruktion til deres officielle kampbold, så den lever op til nutidens forventninger til, hvordan en fodbold skal føles.

Den nye konstruktion består af et 32-panelers hånsyet design med en special-udviklet Teijn mikrofiber overdel, der sammen med en optimeret 3-lags underforing og en zero wing latex blære giver en mere livlig fodbold. Samtidig har Select formået at bevare den runde form som kan være svær at holde i længden og altså ikke mindst dette lette og bløde touch som har været efterspurgt.

Find den splinternye Brillant Super fra Select lige her.

En af de ting som har været stærkt diskuteret i moderne fodbold er, hvor livlig en fodbold egentlig skal være. Vi husker alle, hvordan debatten omkring adidas’ Jabulani efterlod folk i to lejre. Det stabile og kontrollerede svæv i luften har altid været et af Selects varemærker og det har de holdt fast i med denne nye Brillant Super. Så Schmeichel behøver ikke at bekymre sig for den uforudsigelige svævebane fra Cristiano Ronaldos spark i aften. Eller, det vil sige. Det behøver han nok alligevel, for mon ikke Cristianos sparketeknik nok skal få Brillanten til at svæve skørt i luften?

Select har altid været kendt for at diskret og klassisk design, men i denne nye Brillant Super har designholdet alligevel vovet skindet en smule og malet bolden med nogle stærkere og mere fremtrædende farver. Tanken her er at gøre bolden mere synlig for spillerne, så reaktionsevnen også kan optimeres, når bolden kommer flyvende.

Find den splinternye Brillant Super fra Select lige her.

Den nye Brillant Super får altså sin debut i aften når Bendtner, Eriksen og resten af Olsens drenge skal forsøge at vise Cristiano Ronaldo og resten af det portugisiske landshold, hvor skabet skal stå. Spørgsmålet er så, om det danske kendskab til Select og Brillant Super kan give dem en lille fordel. Det kan kun tiden vise, men hvad tror du?