Træn som Neymar og Hazard med Nikes træningstøj

I sommer præsenterede Nike en ny kollektion af træningstøj. Tøjet blev leveret med Nikes bedste teknologier inden for sportstøj og ikke mindst et karakteristisk stilfuldt design i ægte Nike-ånd. Nu har Nike så udbygget kollektionen, så der også er tøj til de lidt koldere måneder, som vi går i møde nu. Se det her.

Vi kan ikke leve med det, men vi kan heller ikke leve uden. De mange timer vi investerer på træningsbanerne. Vi ved at det er en nødvendighed og det er ofte sværere at motivere sig til en omgang hård træning end en officiel kamp. Men helt ærligt, så ville vi nok også savne træningen, hvis den ikke var der.

Træn som de store drenge med Nikes nye træningstøj. Se meget mere her.

For at gøre det hele en smule mere overkommeligt har Nike skabt en linje af træningstøj, som både får dig til at føle dig tilpas fysisk og mentalt. For Nikes udover at Nikes træningstøj inkluderer en række præstationsfremmende teknologier, så har Nike også prydet tøjet med stærke visuelle farver. Erfaringen har nemlig fortalt dem at spillere føler sig mere selvsikre og motiverede med de stærke farver.

Noget af tøjet kender vi allerede fra sommerens kollektion og den største nyhed omkring disse ting er farveopdateringen. Det drejer sig først og fremmest om de to t-shirts, GPX og Flash, samt shortsne fra samme GPX kollektion. Det der gør tøjet særligt er det mesh, som tøjet er udviklet med. Det sikrer nemlig en unik fleksibilitet og ikke mindst komfort gennem luftdistribution, så kroppen ikke overophedes.

Se vores store udvalg af Nike træningstøj lige her.

Nyt er til gengæld de to trøjer. Hættetrøjen lægger sig op af GPX kollektionen og er lavet med letvægtsmaterialer for at gøre den behagelig at bruge også når man spiller. Samtidig er den lavet med Therma-FIT polyester så du kan holde varmen, selv når minusgraderne presser på og du ikke kan holde dig fra fodboldbanen.

Midlayer Select Ignite er så lavet til dig, der sagtens kan klare dig med en midlayer trøje. Den er lavet med en kombination af polyester og uld og holder derfor en god varme, samtidig med at du kan føle dig fri og komfortabel. Trøjen er perfekt til en omgang streetbold med vennerne nede i gården.

Få det samme træningstøj som de helt store spillere - se mere her.

Også de yderst komfortable Max Fit sokker kommer i nye farver. Her er der ligesom t-shirts og shorts dog ikke sket yderligere opdateringer. Det er der da heller ingen grund til. Sokkerne yder nemlig en særdeles behagelig komfort. Og ja, så gør det jo ikke noget at de nye farver matcher ret godt til dine nye Elastico Superfly.

Ja det er bare tøj. Men det gør rent faktisk en forskel om man føler sig komfortabelt tilpas i det. Og Nikes træningstøj formår absolut at skabe den forskel. Er du også glad for Nikes trænigstøj?