Weekendens støvlespots: Nye fodboldstøvler vs. klassikere

Så er der støvlespots igen. Og vanen tro har vi rejst hele jordkloden rundt for at finde de sjoveste, mest interessante støvlespots til dig. Og der gemmer sig et par lækkerier i denne omgang. Det lover vi.

Giorgio Chiellini (Italien) - PUMA evoPOWER (Ny generation?) Vi starter i det lidt mystiske hjørne, hvor vi fangdede Chiellini til landsholdssamling i, hvad der kunne ligne en ny evoPOWER generation. I hvert fald løb han rundt i et par blackoutede fodboldstøvler, som bærer på nogle af de samme elementer som evoPOWER har. Det bliver spændende at følge udviklingen i det.

Se vores kæmpe udvalg af Puma evoPOWER lige her

Besart Berisha (Melbourne Victory) - Adidas Adizero f50 (Crazylight?) Der har floreret nogle rygter i den seneste tid omkring en ny Crazylight f50 adizero. Og spørgsmålet er om det er den Berisha bar til træning i sidste uge for sin australske klub Melbourne Victory? Der er i hvert fald fart over feltet på designet. Og ja, det mønster minder da også umådelig meget om den første Crazylight.

Se vores kæmpe udvalg af adidas Adizero F50 lige her

Andre Durante (Wellington Phoenix) - PUMA evoPOWER 1 Navy/Orange/Hvid Og vi bliver lige i Australien. For her er sæsonåbningen nemlig fundet sted. Og bootspottere ved at der altid sker sjove ting i Australien. Her faldt vi således over en, i europæisk forstand, ret sjælden blå evoPOWER. Denne farvevariant fik aldrig det helt store gennembrud i Europa, men for Durantes vedkommende er de således hans foretrukne. Hvilken evoPOWER er du mest til?

Se vores kæmpe udvalg af Puma evoPOWER lige her

Luke Brattan (Brisbane Roar) - Nike Tiempo Legend V Sort/Hvid (Blackout) Også i kampen mellem Brisbane og Adelaide var der lidt godter at finde. I denne jubelscene faldt vi således over Luke Brattan som har forsøgt sig med en omgang blackout. Dog ikke 100% succesfuldt. For udover sålen, afslører overdelen at denne model er den sort/hvide variant fra tidligere på året.

Se vores kæmpe udvalg af Nike Tiempo Legend V lige her

Dimitri Petratos (Brisbane Roar) - Nike Magista Obra Neon/Sort/Rød (Custom) Det var faktisk ikke noget vi opdagede i første omgang, men da vi kiggede nærmere så vi at også Petratos' eget håndværk var med at tage med i vores støvlespot. Petratos har nemlig sluttet sig til den gruppe af spillere, som har klippet deres Dynamic Fit Collar af. Og vi må sige at dette tilfælde bestemt er et af de mere vellykkede af slagsen.

Se vores kæmpe udvalg af Nike Magista Obra lige her

Abbi McManus (Manchester City) - Nike Premier Blå Nu vender vi lige bøtten en gang og skifter retning. For udover at vi lige laver et stop forbi kvindernes opgør mellem Chelsea og Manchester City så går vi lige lidt old school. Og den første mindefremkaldende støvle vi zoomer ind på er Nikes Premier fodboldstøvle. Læderstøvlen bærer rundt på en tung arv og denne variant udkom i december sidste år som en Limited Edition til ære for Brasiliens farver.

Se vores kæmpe udvalg af Nike Premier lige her

Roger (Vitoria) - Adidas f50 adizero 2. generation (Blackout) Næste stop ned af mindernes gade står Roger i brasilianske Vitoria for. Han har nemlig iført sig et par adizero fra 2. generation og så blackoutet dem. Adizero er kommet lang vej siden 2. generation, men denne model dækker altså fundamentet for en flot kollektion.

Se vores kæmpe udvalg af adidas Adizero F50 lige her

Joachim Löw (Tyskland) - Adidas Nitrocharge 1.0 Reflective Pack Nej Joachim Löw er ikke aktiv fodboldspiller, men derfor kan man jo godt løbe rundt i fodboldstøvler alligevel. Og "Jogi is all in" med sine Nitrocharge 1.0 Reflective Pack. Vi skyder på at Löw er en mand som generelt er ret tilfreds med sin tilværelse.

Se vores kæmpe udvalg af adidas Nitrocharge lige her

Robbie Weir (Burton Albion) - Nike Total90 Laser I Gul/Sort Oh, what a beauty. Det må være ordene som vi sender afsted til Robbie Weir efter at han i weekenden optrådte i absolut klassisker. Nikes Total90 kollektion var for det foretrukne våben for rigtig mange indtil den blev erstattet af Hypervenom. Weir er så iblandt dem, der stadig holder sig til en af de helt tidlige generationer.

Se vores kæmpe udvalg af Nike fodboldstøvler lige her

Eoin Doyle (Chesterfield) - Adidas f50 adizero Whiteout Og dette billede opsummere vel denne uges støvlespot meget godt. Den gamle f50 whiteout sammen med den nye whiteout. Der er masser af fodboldstøvler at vælge imellem derude, men hvad er du egentlig mest til - de nyeste modeller eller klassikerne?

Se vores kæmpe udvalg af adidas F50 Adizero lige her

Asmir Begovic (Bosnien Herzegovina) - Sells Silhouette Exosphere Denne uges støvlespot bliver rundet af med et tiltag, som vi vil forsøge at genoplive på permanent basis. Handskespot. I denne omgang har vi valgt at tage Begovic med, som optræder i Silhoutte kollektionen fra Sells. Det kan være svært som målmand at finde de målmandshandsker der passer bedst til ens behov. Men Begovic har i hvert fald fundet sig helt til rette hos Sells. Hvilke handsker foretrækker du?

Se vores kæmpe udvalg af Sells målmandshandsker lige her

Denne uges støvlespots har været en kamp mellem de nyeste fodboldstøvler på markedet og en række klassikere. Og spørgsmålet vi nu bliver efterladt med er, hvad er du mest til? Lad os om dine præferencer i kommentarfeltet herunder.