Unisport WebTV: Joltter anmelder Elastico Superfly

De sidste par uger har stået i Elastico Superfly's tegn. I fredags kunne de første så få glæden af at bære den innovative indendørs/street sko på egne fødder. Vi har sendt Joltter i marken for at give os en vurdering af, hvad skoen egentlig er lavet af.

Hvis nogen kan give en helt reel vurdering af, hvor god den nye Elastico Superfly egentlig er, så må det være boldkunstnerens mester, Joltter. Hans forhold til den teknik-fokuserede form for fodbold er åbenlyst ret godt.

Gør dine egne erfaringer med Elastico Superfly. Køb den lige her.

Derfor bad vi ham om at give sin vurdering af, hvad vi egentlig skal lægge i Nikes seneste innovation, som har hentet inspiration fra fodboldstøvlen, Mercurial Superfly. Og lad det være sagt med det samme, Joltter er svært imponeret.

Elastico Superfly er bygget på samme V12 læst, så Joltter kunne godt frygte at skoen måske var lidt for smal til hans brede fod. Men Joltter oplevede faktisk at skoen giver sig tilpas meget efter et par ganges brug, så det rent faktisk bliver en ekstrem behagelig oplevelse.

Også den nye Dynamic Fit Collar giver Joltter en opadpegende tommelfinger. Der er ingen tvivl den er noget man skal vænne sig til, men her har både Jakob og Joltter været ude og forsikre at det er et spørgsmål om tilvænning. Og så snart man er blevet ét med ankelsokken, vil man helt sikkert savne den, når den ikke er der.

Elastico Superfly bygger videre på Nikes indendørssko Elastico Finale og derfor er skoen udstyret med en karakteristisk non-marking sål, som efter Joltters erfaring giver et helt skridsikkert greb i underlaget. Det hjælpes på vej af det særlige mønster eller tekstur, som sålen er lavet med, for netop at holde godt fast i det til tider glatte trægulv.

Gør dine egne erfaringer med Elastico Superfly. Køb den lige her.

Men rent faktisk er Nikes tanke med Elastico Superfly også at levere en form for streetsko, så den kan tages med ud på de lokale asfaltsbaner. Her har Joltter også testet skoen af og her er dommen absolut også godkendt. Det hører dog med til historien at Joltter nok stadig har en lille forkærlighed til Lunargatos særlig Lunarlon sål, hvis teknologi er hentet fra Nikes mange år jagt på at finde den mest behagelige og stødabsorberende sål til løbesko.

Elastico Superfly er dækket med et ekstra lag NikeSkin omkring forfoden, midterfoden og hælen for at yde ekstra beskyttelse til det opslidende underlag. Materialet er samtidig også klæbrigt nok til at det rent faktisk giver lidt greb i bolden. Men, som Joltter også understreger er det langt fra materialets primære funktion, så man skal ikke tro at skoen tilbyder imponerende elementer for at øge boldkontrollen.

Men alt i alt er Joltter altså absolut imponeret over Nikes nye indendørs/street sko Elastico Superfly og særligt komforten og stabiliteten, som ydes gennem Flyknit og Dynamic Fit Collar er noget som Joltter byder varmt velkommen til gaderne og trægulvet.

Gør dine egne erfaringer med Elastico Superfly. Køb den lige her.

ALT_TAG

Joltter byder Elastico Superfly en varm velkomst, men gør du det samme? Har du været ude og prøve skoen og i så fald, hvordan lyder din dom over den?