Nike F.C. med nye Stars og Block T-Shirts

Efteråret er særligt kendt for sine karakteristiske farverige landskaber. Og det er som om at Nike F.C. har ladet sig inspirere af netop det. Farvernes kulør minder dog umådelig meget om de farver vi har set både på fodboldstøvler og fodboldtrøjer i den seneste tid. Kig med os over skulderen her.

Der er virkelig kommet liv i Nike F.C. efter at tøjkollektionen lagde meget stilrent og simpelt ud. De populære Nike F.C. block t-shirts er nemlig røget en tur gennem farvepaletten. Det er dog ikke det eneste. De har nemlig også fået et par naturinspireret print, som i øvrigt også går perfekt til de camouflage inspirerede Roshe Run og Air Max sneakers.

Find de nyeste Stars og Block T-Shirts fra Nike F.C. lige her.

Som en tilføjelse til Block T-shirtsene har Nike F.C. også en Stars kollektion, og her har Nike også sendt en række nye T-shirts ud. Designet her holder sig til det lidt mere stilrene, som vi kender fra de første kollektioner. Ikke desto mindre kan man stadig føle sig helt eksklusiv med disse Stars t-shirts - i selskab med Kevin-Prince Boateng, Zlatan Ibrahimovic og resten af holdet.

Find de nyeste Stars og Block T-Shirts fra Nike F.C. lige her.

Du kan også finde de smarte Roshe Run og Air Max sneakers lige her.

Nike F.C. er i den grad opstået i 2014 efter at klubben i 20 år har gået stille ved dørene. Vi bliver da også ellevilde ved tanken om at det her blot er starten. Så vi glæder os til at se, hvad der gemmer sig i fremtiden fra den eksklusive klub.