Unisport WebTV: Unisport og Freekickerz i frisparkssession

I forbindelse med fejringen af vores 100K milepæl på Youtube inviterede vi drengene fra Youtube-fænomenet Freekickerz til Danmark for at lave lidt gøgl sammen. Selvfølgelig indebar det en tur på fodboldbanen for en lille duel i skudteknik.

Ligesom Unisport, startede Freekickerz med en simpel vision: At dele deres glæde for fodbold med resten af verden. Det startede med et par gutter, som tog et par frispark og i dag er de tyske frisparksspecialister verdenskendte. Og den lå derfor også lige til højrebenet, da vi skulle i gang med at fejre vores Youtube milepæl.

Konzi og Danie tog derfor gladeligt turen fra Tyskland til Danmark for at dele nogle af deres imponerende frisparkstalenter med os. Resultatet blev denne video, hvor Jakob og Joltter sammen med Konzi og Danie viser hvem der har den bedste skudteknik.

Og ja, I må jo selv bedømme hvem der løber med den titel. Vi er nok lidt for subjektive til at træffe den beslutning. Men ikke desto mindre havde drengene det sjovt og det er da absolut ikke sidste gang at disse to Youtube kanaler slår fødderne sammen, for at lave fede videoer.

Der var helt sikkert en masse synergi at spore da Freekickerz var forbi Unisports hovedkontor for at deltage i vores fejring af de 100.000 subscribers. Hvem synes du at Jakob og Joltter burde invitere næste gang?