Nike fuldender FC247 familien med Bomba og Lunargato

FC247 er Nikes tilbud til dem der ikke kan få nok af fodbold. Til dem som mener at fodbold skal spilles på alle slags underlag, hele tiden. For godt en måned siden løftede Nike sløret for en ny Elastico Superfly og nu følger de op med resten af FC247 kollektionen som indeholder en Elastico Finale III, Lunargato og Bomba Finale. Se dem alle her.

Siden at Nike første gang introducerede FC247 skoene har der været stor efterspørgsel efter skoene, som er lavet til græstæppets alternativer, som for eksempel indendørs, asfalt og kunsgræs. De tre sko er hver især udviklet med et specifikt underlag for øje og de er efterhånden blevet lanceret i et væld af farvekombinationer.

Gå amok med de nye Nike FC247 sko lige her.

Nu er Nike så klar til endnu en omgang med FC247, men denne gang er der en smule nyheder i menuen. Nike har nemlig tilføjet en Elastico Superfly til kollektionen, ligesom den velkendte Elastico Finale er blevet opdateret i en ny generation. Dermed er Nike virkelig gået ind i kampen for at påtage sig rollen som herre over spillet på de små baner.

Vi har allerede gjort kendskab med Elastico Superfly og Elastico Finale III (Læs mere her.) De to sko kommer som bekendt både med en IC og TF sål og er grundlæggende set bygget med samme formål: At mestre spillet på de små baner. Men hvor Elastico Finale III kommer i en fatning som minder om forrige generation, så skiller Elastico Superfly sig noget ud med sin Dynamic Fit Collar og Flyknit overdel, som vi kender det fra Mercurial Superfly og Magista Obra.

Elastico Superfly og Finale, Bomba Finale og Lunargato. Du kan finde alle lige her.

IC modellerne er først og fremmest beregnet til at spille på det hårde og faste underlag, som vi hovedsageligt kender fra indendørshallerne, men også streetbanerne rundt omkring i byen. Dermed bevæger de sig også ind på et terræn, som Lunargato først og fremmest er beregnet til.

Lunargato er nemlig svaret på den rene “street” sko, der med sin bløde Lunarlon mellemsål giver den helt nødvendige stødabsorbering til det hårde asfalt og beton underlag. I modsætning til Elastico er Lunargato lavet med et smidigt og blødt gedeskind, der sammen med Nike Grind materialet på forfoden skaber en særlig komfortabel og vigtigst af alt slidstærk sko. Til sammenligning har Nike tilføjet et ekstra lag NikeSkin på deres Elastico sko, for at forbedre holdbarheden her.

Gå amok med de nye Nike FC247 sko lige her.

Omvendt er TF modellerne fra Elastico linjen bevæget sig ind på Nikes Bomba Finales terræn. Det kan dog stadig argumenteres for at Bomba Finale II stadig er et mere sikkert valg til kunstgræs end TF modellerne. Her er knopsystemet nemlig stadig lavet med mere greb end TF skoene. TF skoene kan derfor med fordel bruges på nogle af de 1. og 2. generations kunstbaner, som man kan finde rundt omkring i landet.

Selve designet følger Nikes seneste inspirationskilder, som baserer sig meget i de stærke orange, turkis og grønne farver. Med den nye FC247 kollektion kan du derfor med matchende stil bygge videre på din samling af Nikes nyeste fodboldstøvler.

Gå amok med de nye Nike FC247 sko lige her.

ALT_TAG

FC247 familien er vokset og vi brokker os bestemt ikke. Der er frit valg på hylderne når du skal ud og rocke de alternative underlag. Nu også med nye farveopdateringer. Hvilket våben vælger du?