Der er efterhånden ikke det, som ikke er blevet skrevet om Nike F.C. Men det er der også en god grund til. For den populære klub har i den grad formået at skabe opmærksomhed omkring sig siden den første kollektion ramte markedet i foråret. Der er alt lige fra sneakers, til caps, t-shirts og hættetrøjer. Og netop de nyeste hættetrøjer er genstand for fokus i denne nyhed. Se dem her.

I den seneste Nike F.C. kollektion fandt vi brødrene Jerome og Kevin-Prince Boateng som frontfigurerne. Nike F.C. er godt i gang med at samle nogle af de mest ikoniske og inspirerende fodboldspillere i verden, som skal repræsentere klubbens identitet. Og deres seneste stop foregik altså i Berlin.

Find et stort udvalg af Nike F.C. hættetrøjer og Track Tops lige her.

De første kollektioner holdt sig meget stilrene i enten sort eller hvidt med diskrete tvist af guld. Men som vi er kommet længere hen på året har Nike F.C. også vovet skindet en smule og inkorporeret flere mønstre og farver i designet. I disse hættetrøjer og Track Tops har der således sneget sig nogle velkendte farver ind.

Udover at den ene Track Top i Neon minder meget om FC Barcelonas nyligt præsenterede 3. trøje så trækker designet faktisk også på inspiration fra de seneste Colour Flash 3. trøjer. Langs siden løber nemlig en stribe i en mørkere nuance, mens bagsiden af trøjen også er lavet i en mørkere nuance.

Find et stort udvalg af Nike F.C. hættetrøjer og Track Tops lige her.

Hættetrøjerne kommer ligeledes med et lidt vovet design, med stjerner i hætten og blandt andet en farvervariant som vi genkender fra den seneste Magista kollektion. Den klassiske hættetrøje er et udødeligt objekt, som helt sikkert vil finde sig til rette i mange Nike F.C. fans klædeskabe.

Ved at lade sig inspirere af fodboldprodukter sørger Nike for at repræsentere Nike F.C. lige præcis, som Nike F.C. påstår at være: De spiller ikke bare fodbold, de lever det. Og med den nyeste kollektion er det altså nu muligt at vise sin fodboldstil frem både på og udenfor banen. Helt præcis som Kevin-Prince og Jerome Boateng og resten af slænget gør når de flasher Nike F.C. logoet på gaderne i Berlin, Paris eller hvor de ellers befinder sig.

Find et stort udvalg af Nike F.C. hættetrøjer og Track Tops lige her.

Nike F.C. er så småt begyndt at inkorporere farver og mønstre ind i designet og mon ikke at det blot får endnu flere fodboldfans’ munde til at løbe i vand. Vi er i hvert fald vilde med Nike F.C. herinde. Hvad synes du om den seneste kollektion?