Udtryk din fodboldstil gennem de nye Nike Roshe Run Flyknit

Nike har virkelig forstået at fodbold ikke blot er noget som foregår inde på banen. I dag udleves fodboldspillet i lige så høj grad gennem ens personlighed. Den udtrykkes for eksempel også i det tøj man går i. Nu har Nike så ført deres vision til live i en af deres mest populære sneakers - Roshen Run, så du kan udtrykke din fodboldstil både på og udenfor banen.

Roshe Run ramte markedet tilbage i 2012 og der gik ikke længe før at Nikes nye sneaker havde fundet sig til rette blandt venner og fjender. Men den havde også været længe undervejs. I to år havde Nike eksperimenteret med over 15 såle og mere end 50 overdele før de fandt frem til den helt rigtige konstruktion. I dag er Nikes designere blevet meget klogere på, hvad der virker og hvad der ikke virker og nu har de ladet sig inspirere af fodboldafdelingen.

Find de nye Nike Roshe Run Flyknit lige her - kun 1.099,-

Navnet Roshe kommer rent faktisk af den titel som Zen mestre får, nemlig Roshi. Af juridiske årsager måtte Nike dog skifte i’et ud med et e. Men det udtales stadig på samme måde. Og det er nemlig den fuldstændig uforstyrrede og enkle tilstand som Zen mestre befinder sig i, som har inspireret designet af Roshe Run.

Roshe Run er siden den første model i 2012 blevet sendt ud i et væld af farver og koncepter, og i denne omgang kommer den altså i en Flyknit-fusioneret udgave. Dermed skaber Nike synergi mellem deres seneste innovative fodtøj fra fodboldstøvlerne Magista Obra og Mercurial Superfly. Og selvfølgelig kan der også overføres ligheder mellem designet på de to kollektioner, som her med den sorte og turkise Magista.

Hvis du hellere vil have Magista Obra kan du finde dem her

Og når Nike siger at de har hentet inspiration fra Zen mesteren, så mener de det hele vejen. For hver del er således designet med inspiration fra en Zen have. Nikes ikoniske stødabsorberende vaffelsål er blevet modificeret så den udtrykker trædestenene, den ekstra behagelige indlægssål reflekterer de bumpede stenhaver og mellemsålens lidt længere konstruktion som repræsenterer harmonien mellem alvor og sjov.

I NIke går de op i at tingene matcher og de nye Roshe Run Flyknit matcher således ikke kun Magista kollektionen. Hvis man også er til Nike F.C. så findes de populære Block T-Shirts efterhånden i en række forskellige farver, så man kan udtrykke sin stil lige som man ønsker det.

Find de nye Nike Roshe Run Flyknit lige her - kun 1.099,-

De nye Roshe Run Flyknit er Nikes nyeste fusion mellem fodbold og løbesko, og hvilken en af slagsen. Vi brokker os bestemt ikke over Nikes flirt med Flyknit. Hvad synes du om de nye Roshe Run?