Weekendens støvlespots: Flere blackoutede fodboldstøvler

Med en ny uge følger en ny omgang støvlespots. Og der har særligt været gang i de personaliserede fodboldstøvler i denne omgang. Se med når vi zoomer ind på fodboldstøvlerne i alverdens bedste ligaer og turneringer.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas f50 adizero Yamamoto I midtugens Champions League opgør bar Benzema for første gang sine Yamamoto fodboldstøvler og scorede endda i dem. Den succes gentog han i weekenden i Real Madrids storsejr, hvor han nettede hele to gange. Der gemmer sig tydeligvis en eller anden særlig kraft i de fodboldstøvler.

Jonjo Shelvey (Swansea) - Adidas Predator Instinct (Miadidas) Vi har efterhånden haft Jonjo Shelvey med i vores spots et par gange og det er altså ikke fordi vi har en eller anden hemmelig kontrakt med ham. Han skifter simpelthen bare sine fodboldstøvler så tit, at vi ikke kan komme udenom ham. Efter at have rocket sine Predator Instinct Accelerator i et par kampe er han nu hoppet i et par selvdesignede sorte Predator Instinct med røde adidas striber.

Sam Ricketts (Wolverhampton) - Adidas Predator Instinct (Miadidas) Det her må være et af de fedeste hjemmelavede designs vi har set på en Predator Instinct. Ikke bare er farverne spot on i en nærmest gepard lignende mønster, så matcher det også til spillersættet. Bravo Sam Ricketts, bravo.

Carlos Tevez (Juventus) - Nike Tiempo Legend Neon/Rød/Sort (Blackout) Helt det samme kan vi ikke rigtig sige om Carlos Tevez der har haft sprit tuschen fremme for at blackoute sine Tiempo Legend V. Helt præcis hvad baggrunden for denne handling kender vi ikke, men måske er Tevez på vej væk fra sine ellers elskede Tiempo Legend V støvler? Vi følger i hvert fald nøje med i udviklingen.

Marco Andreolli (Inter Milan) - Adidas Predator Instinct Rød/Sort/Hvid (Blackout) Så har Marco Adreolli trods alt haft lidt bedre succes med sit forsøg på sine Predator Instinct i de klassiske rød/sort/hvid farver. Der er utvivlsomt også kælet lidt mere for forsøget i dette tilfælde end hos Tevez. Egentlig ikke noget der overrasker os når man ser på de to spillere helt generelt.

Leroy George (Qarabag FK) - Nike Mercurial Superfly Grøn/Rød I samme opgør som vi fangede Marco Andreolli faldt vi også over Leroy George, som spillede i den grønne farvevariant fra Mercurial Superfly kollektionen. Det kan godt være at fodbold i Azerbajan ikke er super eksponeret, men George gør tydeligvis sit for at gøre opmærksom på det.

Yann M'Vila (Inter Milan) - Pantofola d'Oro Corner Vitello Okay, den her var da alternativ. M'Vila har starten af sæsonen ellers optrådt i Nikes Hypervenom og Magista Opus, men i weekenden havde han iført sig det italienske mærke Pantofola d'Oro. Det er ellers ikke et mærke som spytter tonsvis af fodboldstøvler ud, men tilsyneladende er det ikke helt skidt.

Alex Song (West Ham United) - PUMA evoSPEED Lilla/Gul Også Alex Song ser ud til at have skiftet Nike swooshet ud, dog med et lidt mere bekendt logo - nemlig pumaen. Efter at han i de sidste par uger har optrådt i den nye farveopdatering til Magista Obra, spillede han i weekenden med PUMAs letvægter evoSPEED. Det bliver spændende at se, hvad det samarbejde kan føre med sig.

David De Gea (Manchester United) - PUMA evoSPEED Lilla/Gul Den samme overgang har De Gea tilsyneladende også foretaget sig. Spanieren spillede en helt central rolle i Manchester Uniteds sejr mod Everton i weekenden med flere store redninger. Og hvis han er lidt overtroisk så skifter han helt sikkert ikke de fodboldstøvler ud lige foreløbigt.

Joel Chukwuma Obi (Inter Milan) - Nike Tiempo Legend V Rød/Hvid (Blackout) Weekendens støvlespot har virkelig stået i blackoutets tegn og beskrivende nok er dagens sidste spot også sådan et af slagsen. Her har Joel Obi fra Inter nemlig også forsøgt sig med en omgang blackout og det forsøg må vi vel kategorisere som midt i mellem. Men mon ikke Obi er rimelig græsk-katolsk med vores mening.....

Det ser ud til at mange spillere er i gang med at eksperimentere lidt med deres fodboldstøvler og det kan der være flere forskellige årsager til. Mangel på valgmuligheder er dog nok ikke en af dem. Hvad kan du bedst i at spille i - farver eller blackout?