Unisport look of: De Røde Djævle pryder gadebilledet

I dagens Unisport look of zoomer vi ind på en af verdens mest populære fodboldklubber. Vi tale naturligvis her om de Røde Djævle fra Manchester United. De seneste par år har ikke været blandt klubbens mest stolte, men det betyder ikke at farverne ikke kan vises stolt frem alligevel.

Manchester United byggede for alvor deres popularitet op gennem 90'erne hvor spillere som Eric Cantona, David Beckham, Peter Schmeichel og mange flere legender var med til at føre klubben til adskillige trofæer på i England og i Europa. I dag er klubben i en noget anden fatning end den var engang. Men de røde farver er bestemt ikke blevet færre i gadebilledet.

Hop i denne klassiske Old Trafford T-Shirt - kun 224,-

Manchester United er nemlig meget mere end en fodboldklub. Det er en institution, som har tiltrukket loyale fans fra hele verden. Og som stolt fan er denne hættetrøje fra Nikes populære AW77 kollektion en perfekt måde at vise sin loyalitet frem, ikke bare på stadion men også på gaden.

Find den smart AW77 hættetrøje med MUFC logo her - kun 629,-

Og går man meget op i at matche uden at gå på kompromis med kvaliteten, så er dr Rød/Orange Roshe Run Hyperfuse det perfekte kirsebær på toppen af din yndlingsis. Roshe Run er blandt Nikes absolut mest populære løbesko. Særligt fordi kombinationen af komprimisløs teknologisk snilde og moderne design er svær ikke at falde for.

Er du vild med Roshe Run og Manchester United. Så se her - kun 764,-

Manchester United er godt i gang med at bygge deres imperium op igen med verdensstjerner som Di Maria, Falcao, Van Persie og Rooney. Udenfor banen har Manchester United dog intet problem med at følge med moden. Er du en loyal Red Devil?