4 Magista farver: Diskret og klassisk eller selvlysende farver

Magien blev taget til nye højder da Nike i april præsenterede deres mest innovative og revolutionerende fodboldstøvle i nyere tid. Kollektionen fik navnet Magista og udgøres af to topstøvler: Magista Obra og Magista Opus. På det halve år Magista har eksisteret er det blevet til 4 farvervarianter og vi har samlet dem lige her. Tag et kig på dem.

De fleste i Nike familien var nok ikke et sekund i tvivl om at Magista nok skulle blive en kæmpe succes. Men det var nok de færreste der havde turde håbe på at deres nye familiemedlem skulle gå hen og blive matchvinder ved VM finalen. Ikke desto mindre sørgede Mario Götze for at den nye Magista Obra fik den absolut bedste eksponering man kan få som fodboldstøvle.

Du har fire farver at vælge imellem i den nye Magista kollektion. Find din favorit her.

Og den første variant som kom i en kombination af Neon og Rød var da heller ikke svær at spotte på de brasilianske VM stadions, hvor den første variant altså for alvor fik sin eksponering. Og det iøjnefaldende design blev bragt til live igen med den fjerde og seneste udgave i en næsten selvlysende Turkis.

Om Nike vurderede at det var en tand for meget med den første Neon variant ved vi ikke, men i hvert fald fulgte de op med to farveopdateringer, som kom i et noget mere diskret design. Det klassiske sorte design er således blevet brugt i den ene halvdel af de hidtil udgivede Magista fodboldstøvler og der er således lidt til begge ekstremer i mode spektret.

Du har fire farver at vælge imellem i den nye Magista kollektion. Find din favorit her.

Og mens fokus først og fremmest har været på Magista Obra, så har Nike alligevel ikke glemt deres Magista Opus, som er alternative til dem som ikke er faldet pladask for den innovative Dynamic Fit Collar eller Flyknit overdelen. Magista Opus viste sig da også hurtigt at være en mindst lige så attraktiv fodboldstøvle hos en lang række professionelle, som altså har skiftet deres CTR360 Maestri III ud med Magista Opus.

Du har fire farver at vælge imellem i den nye Magista kollektion. Find din favorit her.

De fire farvevarianter har været identiske både på Magista Obra og Opus og sammen med sålen er det rent faktisk det eneste som er helt identisk mellem de to modeller. For mens overdelen er lavet med Flyknit på Obra, så er Opus lavet med KangaLite, jeps, det samme materiale som vi kender fra netop ovennævnte CTR360. Og ja så er der naturligvis også den karakteristiske Dynamic Fit Collar, som altså ikke nødvendigvis har vist sig at være et altoverskyggende argument for at vælge Obra over for Opus.

Du har fire farver at vælge imellem i den nye Magista kollektion. Find din favorit her.

Magista kollektionen er Nikes senest ankomne silo, men det gør den absolut ikke mindre elsket. Tværtimod. Nike har virkelig ramt hovedet på sømmet med de to nye Magista fodboldstøvler. Hvilket design er du mest faldet for indtil videre - det diskrete eller det farverige?