Nike F.C. går ind til kernen i Berlin med Boateng-brødrene

Nike F.C. er godt i gang med at rekruttere medlemmer som kan føre den tunge arv videre fra legender som Ronaldo, Cannavaro og Figo. Senest fandt vi to nye medlemmer i Paris da Ibrahimovic og Thiago Silva fik deres navne indlemmet. Nu er Nike F.C. taget til Berlin for at finde et brødrepar, nemlig Boateng-brødrene.

Nike F.C. er meget mere end bare en sport. Det er en livsstil. En livsstil, hvor fodbold er omdrejningspunktet. Og det er Kevin-Prince og Jérôme Boateng en inkarneret repræsentation af. De voksede op på Berlins streetbaner og fik deres rå fodboldopdragelse på asfaltbanerne. Det gav dem en hårdfør skal, som har formet dem som både fodboldspillere og mennesker i dag.

Find alt det nyeste tøj fra Nike F.C. lige her.

Historien om Boateng brødrene er både særligt inspirerende, fordi de netop er den perfekte historie om to knægte, der fik deres fodboldopdragelse på den hårde måde, men som tog det til sig og udnyttede det til at blive frygtløse og disciplinerede fodboldspillere. Nike kunne nærmest ikke have skrevet deres historie meget bedre og derfor er de to spillere med ghanesisk blod selvskrevne når det kommer til Nike F.C.

Det nyeste tøj har stjernerne i fokus og inkorporeret det i designet. Dermed forsøger Nike endnu engang at omfavne det episke og legendariske, som har været et tilbagevendende tema, lige siden den første kollektion blev præsenteret i foråret.

Find alt det nyeste tøj fra Nike F.C. lige her.

Siden Nike F.C. åbnede op for sluserne i dette års forår for at ære klubbens arv, har der været stor efterspørgsel på kollektionerne. Og derfor ser det heller ikke ud til at Nike har planer om at holde pause foreløbigt. Hvad så du gerne som næste destination på Nike F.C.’s rejse?