Unisport WebTV: Joltter indtager Rom i nye Elastico Superfly

Vi kan efterhånden godt kalde Joltter en sand verdensmand. Der er efterhånden ikke det sted vores tekniske fodboldmagiker ikke har været, og nu kan han også sætte en nål ud for Rom. Vi sendte ham nemlig derned i forbindelse med lanceringen af den nye Elastico Superfly og temaet var klart fra øjeblikket han landede i Rom: Fodbold, fodbold, fodbold…

Da Nike for et par uger siden holdt deres Innovation Summit i Rom var der ikke sparet på noget som helst. Udover at der var mulighed for at se en udstilling med alle Nikes seneste innovationer, inklusiv den nye Elastico Superfly, så var der også masser af spændende aktiviteter, som selvfølgelig havde én ting for øje: At spille en masse fodbold.

Du kan mestre alle underlag med Elastico Superfly IC eller TF. Forudbestil her.

Og Joltter lagde ud med at deltage i en omgang streetbold under de perfekte omgivelser. Under en bro midt ind i hjertet af Rom, lå nemlig en lille streetbane placeret hvor han og alle de andre mediefolk og youtubers som Freekickerz og SkillTwins kunne vise deres bedste tricks frem i den nye Elastico Superfly.

Og selvom de var svære at rive væk fra streetbanen, så fik Nike alligevel transporteret deres gæster videre til AS Roma’s træningsanlæg, hvor de nyeste farveopdateringer fra de 4 siloer lå og ventede på at blive testet på deres spidskompetencer. Det var dog ikke alt, for efter træningen kiggede et par af Romas spillere forbi, heriblandt Ashley Cole som også var så heldig at fået taget en selfie med Joltter.

Alt i alt, var oplevelsen i Rom alt hvad et Unisport-hjerte begærer og Joltter ville ikke have været oplevelsen foruden. Ikke mindst fordi at den nye Superfly Elastico virkelig gjorde et stærkt indtryk på ham.

Du kan mestre alle underlag med Elastico Superfly IC eller TF. Forudbestil her.

ALT_TAG

Endnu en #Unisportlife drøm er blevet udlevet og vi har naturligvis sørget for at indfange det hele så vi kan dele den med jer. Hvilken #Unisportlife drøm går du rundt med og hvor synes du at vi skal tage hen næste gang?