Der var stor årvågenhed da Real Madrid og adidas sammen løftede sløret for deres nye drage inspirerede 3. trøje. Designet stod Yohji Yamamoto for og adidas udnyttede samtidig lejligheden til at præsentere et nyt og modigt Yamamoto design til deres f50. Nu ser det ud til at det hele endelig skal vises frem i en officiel kamp, når Real Madrid i aften besøger Ludogorets i Champions League.

Med ordene Wear it or fear it har adidas virkelig bragt det dristige og spændende frem i Real Madrids nye spilletrøje for denne sæson. Adidas tog lidt af en designmæssig chance da de præsenterede både hjemme- og udebanetrøjen med pink farver og bedst som man troede at nu var det slut, præsenterede de en 3. trøje med grafik af drager på fronten. Det skal åbenbart ikke gå stille for sig når man vinder Champions League…

Bær det eller frygt det. Find Real Madrids nye 3. trøje her - kun 599,-.

Og netop Champions League kommer igen helt i centrum, når Real Madrid for første gang skal ud og spille i deres alternative 3. trøje. Ligesom de banebrydende f50 Yamamoto, har den japanske designer også stået for designet af 3. trøjen. De to drager, Kongedragen og Dragefuglen, symboliserer henholdsvis storhed og beslutsomhed - to værdier som Real Madrids spillere virkelig kan relatere sig til.

Den sorte farve er valgt på baggrund af Yohji Yamamotos yndlingsfarve som er, ja, sort. Og det kan man undre sig en smule over, når man kigger på adidas og Yamamotos tidligere samarbejder med den lette f50, som virkelig har tager farver og eksplosivitet til nye højder.

For det var nemlig lige præcis det de gjorde da den nyeste variant af f50 Yamamoto støvlen blev sendt på gaden med en højre støvle i blå og venstre i grøn. Modellen kom i et begrænset antal, men selvfølgelig nåede en række af Real Madrids spillere også at få et par med på vejen.

Gør som resten af Real Madrid holdet og gå i Yamamoto mode i aften

Og det ser altså ud til at de har planer om at gå i fuld Yamamoto-mode, når de i aften besøger Champions League debutanter fra Bulgarien, Ludogorets Razgrad. Heriblandt vil Bale, James og Benzema således være at finde i deres f50 adizero Yamamoto. Det bliver spændende at se om det vilde design kan skræmme modstanderne væk.

ALT_TAG

I aften vil Yamamoto være over det hele at finde på Real Madrid, når de skal bygge videre fornemme start i Champions League. Spørgsmålet er om tøjet og fodboldstøvlerne vil have den effekt på modstanderne, som adidas og Yamamoto har tiltænkt med deres drage design. Hvad tror du?