PUMA giver kongen en ny regeringstid: King II Blå/Hvid/Gul

For godt halvanden uge siden præsenterede PUMA deres nye King II i en Camo-udgave som skulle sløre de nye tiltag i PUMA’s legendariske læderstøvle. Nu er de så klar til at løfte sløret helt for den nye generation, som kommer i en kombination af Blå/Hvid/Gul. Få dit første rigtige indtryk af den her.

PUMA’s King er en af fodboldstøvlemarkedets mest historiske siloer. Med legender som Maradona, Pele og Eusebio kan PUMA’s konge vist roligt påtage sig rollen som en sand pioner for fodboldstøvler. Den første King udkom i 1968 og nu er PUMA altså klar til at give kongen en ny regeringstid.

Find den nye PUMA King II og forudbestil den lige her - kun 1.199,-

Den nye King II kommer i en moderne og lettere udgave af den King som vi har lært at kende gennem alle disse år. Dermed følger PUMA de tendenser som moderne fodbold har tvunget fodboldstøvler til at forholde sig til. Og nej, King II har ikke nogen intentioner om at kæmpe med i kampen om de helt lette fodboldstøvler. Men denne model kommer ind med en kampvægt på 255.

Overdelen er stadig lavet med det klassiske bløde læder, som har været med til at udødeliggøre King siloen. Sammen med PUMA’s ComfortLast leverer støvlen et helt særligt komfortabelt fit. Det er i øvrigt også opdateret gennem en ny syningsstruktur omkring forfoden, som skal få få læderet til at strække sig og forme sig for at give et personligt og naturligt fit til fodens form. Samtidig giver læderoverdelen dette velkendte og klassiske touch på bolden, som mange spillere stadig foretrækker i dag.

Bevar det klassiske touch med King II. Forudbestil den nu - kun 1.199,-

Nyt på King II er også snøresystemet som PUMA har døbt EverFit lacing system. Konceptet bygger på en konstruktion omkring den øverste del af snørebåndene, hvor der er tiløfjet en række bånd, som går ned langs siderne af midterfoden. Ideen overdelen smyger sig helt tæt til foden når snørebåndene spændes. Det bidrager altså til et helt nyt og forbedret fit, som vil sidde helt tæt og sikrer at foden ikke skrider rundt i støvlen.

UMA har benyttet sig af en række letvægtsmaterialer til både indlægssålen og pløsen for at bevare vægten nede på et acceptabelt niveau. Samtidig har de også brugt PEBAX sålen, som vi kender fra evoSPEED og som sikrer god stabilitet og holdbarhed. Selve knopsystemet er bevaret som vi kender det med en blanding af koniske og knoppede knopper for at skabe en balance mellem fleksbilitet, greb og bevægelsesfrihed.

Den nye King II bærer en tung arv videre. Forudbestil den nu - kun 1.199,-

Blot fordi at siloen er gammel, betyder det ikke at den er støvet. PUMA har sørget for at tune den nye generation helt op, så den kan præstere på højeste niveau med alle dens konkurrenter. Hvad synes du om den opdaterede King II. Er det en hæderlig fodboldstøvle eller er dens tid forbi?