Mød Messi og Schürrle i adidas Gamedayplus

Gamedayplus er et nyt video magasin, som sætter fokus på nogle af de største stjerner i fodboldens verden. Serien vil køre som opvarmning til Champions League runderne og i denne uge møder vi Leo Messi, Andre Schürrle og Aubrey Dolan, som er en del af adidas’ Innovation Team. Se afsnittet her.

Når det kommer til klubfodbold, så bliver det ikke meget større end deltagelse i Champions League. Turneringen har givet nogle af de mest mindeværdige øjeblikke i europæisk klubfodbold og det er nok de færreste fodboldtilhængere, som ikke har eller har haft en drøm om at stå på banen til lyden af den ikoniske Champions League hymne.

I 2. afsnit af adidas’ Gamedayplus-serie møder vi Leo Messi, som naturligvis ikke behøver mere introduktion. Her fortæller Messi blandt andet om Barcelonas imponerende angrebsforce, som inkluderer noget af en trio, med sydamerikas svar på De Tre Musketerer: Messi, Neymar og Suarez. Om godt en måned får de lov til at vise, hvad de kan sammen på en bane og det bliver helt sikkert spændende at følge.

Gå i Champions League mode med de nye f50 Messi Blaugrana lige her.

Også Andre Schürrle kom en tur i det varme sæde da han blev spurgt om sin blomstrende karriere og ikke mindst, hvordan det har været at følge i Michael Ballacks fodspor. Her kan han blandt afsløre at ham og Ballack jævntligt taler sammen og at han skylder Ballack en stor tak for den rolle han har spillet for Schürrle både som idol, medspiller og ven.

Få dig en Chelsea trøje, evt. med Scürrle på ryggen lige her

Sidst, men absolut ikke mindst, møder vi Aubrey Dolan som fortæller lidt om, hvorfor og hvordan de nyligt præsenterede f50 adizero Yamamoto blev til. Det er først og fremmest en iver til at skille sig ud, som har drevet adidas og Yamamotos partnerskab. Støvlerne blev præsenteret sammen med Real Madrids nye drageinspirerede 3. trøje. I den seneste tid har vi blandt andet set James Rodriguez, Gareth Bale og Marcelo træne i Yamamoto støvlerne og spørgsmålet er om vi rent faktisk kommer til at se disse spillere optræde i dem i kamp?

F50 Yamamoto er desværre udsolgt, men find mange andre modeller her.

Adidas Gamedayplus kommer som optakt til Champions League kampene og i næste runde vil vi møde Gerrard, Bale og Schweinsteiger til nogle eksklusive interviews og bag om scenen klip. Hvem ville du helst lave et interview med?