Weekendens støvlespots: Blackout og specialdesign

Der var masser af flotte mål at vælge mellem fra weekendens spillerunde og ligesådan var det med støvlespots. Vi har valgt 10 af dem ud her. Tjek dem ud og se om kan finde inspiration til et par nye fodboldstøvler.

Robin Van Persie (Manchester United) - Adidas f50 adizero (Custom) Van Persie har efterhånden båret den samme fodboldstøvle i noget tid. Nemlig hans f50 adizero med den speciallavede AdiPOWER hæl i Samba Pack designet. Men nu kunne noget måske tyde på at den tid er ved at være over. I weekenden havde RVP nemlig sortlagt sine fodboldstøvler. Spørgsmålet er om det er resultatet af et kontraktudløb eller bare et behov for lidt nyt?

Abel Hernandez (Hull City) - Nike Mercurial Superfly IV Hyperpunch (Custom) Abel Hernandez var iblandt de sidste handler inden transfervinduet lukkede for kort tid siden. Og indtil videre har han været en god investering for Hull, med to mål i de sidste to kampe. Men vores fokus på uruguayaneren er ikke grundet hans mål, men hans fodboldstøvler. Han har nemlig valgt at klippe Superflys Dynamic Fit Collar af. Dermed er han blandt endnu en af dem, som stiller spørgsmålstegn ved en af Nikes seneste innovationer.

Kaid Mohamed (Northamption Town) - Nike Mercurial Vapor X Grøn/Rød/Sort Hull City ligger i den tungere ende af Premier League, men i den helt tunge ende af engelsk fodbold finder vi Northampton Town. Her løber Kaid Mohamed rundt i den grønne variant af Vapor X og det fortjener lidt opmærksomhed, for det er ikke meget man har set til farvevarianten, som kom CR7 eksklusiv. Hvilken af de 4 Vapor X farver kan du bedst lide?

Ryan Williams (Morecambe) - Adidas Predator Instinct Blackout Kaid Mohamed og Northampton vandt i weekenden 1-0 over Morecambe, hvor Ryan Williams optrådte med sine blackoutede Predator Instinct. Den ikoniske Predator som udkom tidligere i både en whiteout og blackout står bare virkelig skarpt med de karakteristiske lethal zones. Vi glæder os til at se, hvilke varianter der er i vente til os...

Francesco Totti (AS Roma) - Nike Tiempo Legend Blå/Orange/Hvid (Custom) Og apropos ikonisk, så bliver det næppe mere ikonisk end Totti i et par Tiempo Legend V. Og når Totti så stædigt holder fast i at få sine Tiempo støvler personaliseret med den klassiske pløse over snørebåndene så sidder vi og klapper i vores små hænder. Det syn fortjener et eneste ord: Verdensklasse!

Fernando Forestieri (Watford) - Adidas Predator Instinct Accelerator Okay, Fernando Forestieri vil aldrig nå op på det verdensklasse niveau som Totti befinder sig på. Men, han gør et hæderligt forsøg. For i weekenden var han trukket i den mindefremkaldende moderne fortolkning af Predator Accelerator, som for nyligt udkom i en Limited Edition til ære for Predator kollektionens 20 års jubilæum. Vi klapper stadig...

Marcelo Grohe (Gremio) - Nike CTR360 Maestri Lighs Out Og hvis vi lige bliver ved de Limited Editions et øjeblik så fangede vi Marcelo Grohe i den brasilianske Serie A i de her bad boys. Den absolut sidste CTR360 som kom i blot 2500 par i verden i et fuldt blackoutet design. Vi kan ikke lade være med at fælde en lille tåre, hver gang vi ser denne model. Vi bukker os for en afgået legende.

Roberto Junior (Vitoria) - Nike Mercurial Superfly IV Sort/Rød Og mens Marcelo Grohe rockede en afgået blackoutet legende, så rockede Roberto Junior fra Vitoria en levende blackoutet legende. Han har nemlig kastet sin kærlighed på Nikes Mercurial Superfly, som altså tidligere på året også udkom i denne sorte model fra Black Pack. Eksplosiv fart er altså ikke kun for markspillere...

Pato (Sao Paulo FC) - Nike Mercurial Vapor X/IX Orange/FF M06 Og mens eksplosiv kan komme i mange typer og størrelser, så har Pato tilsyneladende lidt svært ved at finde ud af, hvordan han skal forholde sig til det hele. Han har prøvet den nye Superfly, hvor han blandt andet forsøgte sig med at klippe Dynamic Fit Collar af og i weekenden prøvede han så med den nyeste generation af Vapor, men det ser bare ud til at han til syvende og sidst har det bedst med Mercurial IX. Hvilken af de tre Mercurial modeller er du mest til?

Bradley Wright-Phillips (New York Red Bulls) - PUMA evoSPEED Tricks Rød/Hvid Vi slutter vores lille jordomrejse af i USA og den amerikanske Major League. Her fangede vi Ian Wrights søn Bradley Wright-Phillips i de rød og hvide PUMA Tricks som ellers var eksklusiv til Arsenals spillere. Men Wright-Phillips, hvis halv-bror er Shaun Wright-Phillips, kunne altså ikke stå for designet.

Det var alt hvad vi havde af støvlespots i denne omgang. Husk at du altid kan skrive til os, hvis i selv har gjort nogle interessante støvlespots i weekenden. Hvilket af disse 10 spots synes du var det mest interessante?