Unisport look of: Bliv kongelig med Real Madrids træningstøj

Vi er nået til et nyt kapitel i vores lille “Unisport look of” fortælling og denne gang stiller vi skarpt på den spanske hovedstad og kongeklubben Real Madrid. Real Madrid har i adskillige år været kendt for at huse nogle af verdens største fodboldspillere og med det fører naturligvis også et ansvar. Et ansvar som blandt andet indebærer ordentligt udstyr.

Når Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos og alle de andre giganter fra Real Madrid løber på træningsbanen, så er det også vigtigt at de føler sig komfortabelt til mode. Det er derfor heller ikke nogen tilfældighed at Real Madrid har valgt de tyske kæmper fra adidas som deres tøjsponsor. Sportsproducenterne er notorisk kendte for at levere tøj på topniveau med et stilrent og klassisk design.

Gør som alle Real Madrids stjerner og træn med stil. Find produkterne her.

Og det er lige præcis, hvad de har produceret til Los Galacticos, hvor træningstøjet, udover at komme i den klassiske Hvid/Sort kombination i år også har fået et tvist af pink som har infiltreret sig i Real Madrids spillertøj i denne sæson.

Du kan finde Real Madrids trænings T-Shirt lige her - kun 296,-

Glem ikke shortsene. Du kan finde dem lige her - kun 254,-

Udover tøjet, som naturligvis er produceret med adidas’ ClimaCool teknologi, der leder sved og fugt væk fra tøjet, så har adidas selvfølgelig også andre topprodukter i deres sortiment. Og vil man køre det royale og stilrene look helt ud kan man jo også iføre sig et par af de whiteoutede f50 adizero, som er lavet med en overdel i læder, som giver et klassisk touch på bolden. Det kan naturligvis også toppes af med et par hvide Trusox, når man nu er i gang.

Fuldend dit hvide Real Madrid look med adizero og Trusox lige her

Når adidas først tager ansvaret for en klubs spillertøj, så går de heller ikke på kompromis på nogen parametre. Med dette Real Madrid træningssæt kan du gå i samme træningsmode som alle de store stjerner fra den royale hovedstadsklub. Så spørgsmålet er: Hvad venter du på?