Allerede da den nye Elastico Superfly IC blev præsenteret i Rom var Joltter med for at teste den af, som nogen af de første i verden. Nu har han lært dem lidt bedre at kende og her giver han os en vurdering af sit førstehåndsindtryk af den innovative nye idnendørs/streetsko. Se med her.

Elastico Superfly er resultatet af Nikes kontinuerlige stræben efter innovative produkter. Med inspiration fra Mercurial Superfly fodboldstøvlen udviklede Nike en sko til de små baner, som efter Joltters umiddelbare indtryk absolut har en lovende fremtid foran sig.

Elastico Superfly er nemlig bygget med den samme Flyknit overdel og Dynamic Fit Collar som vi kender fra både Mercurial Superfly og Magista Obra. Formålet med disse teknologier er vi allerede godt bekendte med, men der er ingen tvivl om at de behov som teknologierne dækker er, hvis ikke mere, så mindst lige så store på de små baner.

Du kan mestre alle underlag med Elastico Superfly nu. Forudbestil her.

Skoen er samtidig bygget på den samme V12 læst som vi også kender fra Mercurial kollektionen. Det skræmmer dog ikke Joltter og hans brede fødder, for efter hans udsagn er fittet ret fantastisk. Særligt på grund af den tynde overdel og den "sparede" pløse, som giver overdelen en langt mere fleksibel og personlig oplevelse.

Sålen er naturligvis helt anderledes end Mercurial Superfly, men den er også udviklet fra forrige generation. For Nike har tilføjet et langt større område med EVA materiale, for at gøre sålen mere stødabsorberende. Det er blandt også fordi at denne Elastico Superfly nok også er tiltænkt en langt større rolle på street baner, som jo giver en noget hårdere oplevelse.

ALT_TAG

Joltters umiddelbare indtryk af den nye Elastico Superfly er bestemt godkendt og han glæder sig til at komme meget mere ud og teste skoene af. Men hvad er dit første indtryk af de nye Elastico Superfly Er de bestået eller dumpet?