My Laces: Adidas interviewer Mesut Õzil

Vi har alle vores egne små særheder og overtroiske rutiner. Sportsatleter er i særdeleshed kendt for at være særligt opmærksomme på at overholde nogle faste rutiner inden de går ind til en kamp. Adidas har taget en lille snak med deres Predator Instinct stjerne Mesut Õzil, blandt andet om hans snørebånd.

Med en fortid i Real Madrid, en nutid i Arsenal og en VM guldmedalje hængende derhjemme, må Mesut Õzil siges at være blandt de mest succesfulde tyske fodboldspillere i nyere tid. Og det er ikke kun Tyskland der er stolte af den tyske playmaker. Også adidas har været stolte af at kunne vise guldfuglen frem i deres nye Predator Instinct. Og derfor har de også sat sig ned med Õzil for at lære ham lidt bedre at kende.

Følg dit instinkt og køb Predator Instinct nu - kun 1.444,-

I det korte interview afslører Ozil blandt andet, hvordan han snører sine snørebånd. For det er nemlig ikke helt efter den måde man i sin tid lærte det af sine forældre. Õzil benytter sig nemlig ikke af sløjfer. Han laver kun knuder, for som han siger: “Hvis du gør det på den anden måde og vil tæmme bolden med vristen, så glider bolden fra dig”.

Fordi at Õzil er religiøs træder han også altid ind på banen med højre fod først, ligesom han altid tager højre støvle på først. Det hænder dog at han glemmer det, men så må han bare starte forfra. Det er altså en engageret mand…

ALT_TAG

Õzil afslører sine særheder i dette lyninterview med adidas. Men hvilke ting ville du fortælle om, hvis du kom en tur i det varme sæde? Lad os teste det af og høre hvilke rutiner du har inden en fodboldkamp...