Tag Unisport med dig hvorend du går hen

Når vi siger at vi udlever et #Unisportlife, så mener vi det faktisk også hele vejen. Og for at understrege vores budskab har vi fået produceret et par lækre boxershorts. Så hvis nogen nogensinde skulle komme i tvivl, kan du jo bare lige hive op i trøjen i bedste “Bendtner-stil”.

Vi er ikke blege for at indrømme at vi elsker Unisportlivet. Hvem kan da også finde på noget bedre end at leve og ånde fodbold, hver dag, hvert øjeblik? Unisportlife er således indbegrebet af at inddrage fodbold i alt, hvad man foretager sig. Hvad enten du er til middag med svigerfamilien, til din kusines bryllup eller skal til eksamen i Matematik.

Lev unisporlivet med de nye #Unisportlife boxershorts - kun 199,-

Og udover at udleve Unisportlivet, hvad har alle disse situationer så tilfælles? Du har boxershors på. Og hvad er mere oplagt end at iføre sig sine #Unisportlife boxershorts, når man skal ud og viser Unisport farverne frem? Så hvis du nogensinde skulle føle dig usikker, hvilket man hurtigt kan komme til når man sidder til eksamen over for sin svigermor eller sin matematiklærer, så kan du jo altid løfte stemningen ved at løfte op i trøjen.

For præcis som Bendtners berømte “Paddy Power” boxershorts, er der på disse skrevet #Unisportlife langs kanten i den karakteristiske grønne farve. Herudover kommer de i en traditionel sort udgave som et diskret modspil til den frembrusende grafik på kanten.

Lev unisporlivet med de nye #Unisportlife boxershorts - kun 199,-

Med de smarte #Unisportlife boxershorts er der ikke længere nogen undskyldninger for ikke at udleve unisportlivet. Husk at vi samler op på dine oplevelser på Instagram. Alt du skal gøre er bare at hashtagge dine billeder med #Unisportlife, så kan det være at vi vælger dit billede ud. Så hvad venter du på? Lad os se dit bud på et Bendtner billede.