Zidane lod sit instinkt tage over med adidas og Predator

Der findes få pensionerede legender, som stadig kan få samtlige hår til at rejse sig, når de får en bold mellem fødderne. Zinedine Zidane er iblandt denne eksklusive gruppe. Og for kort tid siden deltog han i et episk Predator Instinct event, som der kom denne lille film ud af. Se med her, da Zizou lod sit instinkt tage over i Arles Roman amfiteateret.

Adidas går bestemt ikke stille gennem dørene, når de i år fejrer deres ikoniske Predator kollektions 20 års jubilæum. Og hvilken bedre ambassadør findes end Mr. Instinct ham selv, til at promovere den nyeste kollektion fra Predator familien med navnet Predator Instinct?

Følg dit instinkt og køb Predator Instinct nu - kun 1.444,-

I et af UNESCOS historiske monumenter fra deres verdensarvsliste, Arles Roman Amphtheatre, som ligger i det sydlige Frankrig, fungerede Zidane som vært i eget hjem. Her inviterede han og adidas en række franske klubber til en omgang alternativ fodbold på et sandet underlag under imponerende omgivelser. Og selvfølgelig deltog Zizou også selv.

Med en TF model af den nyeste Predator Instinct i den klassiske Sort/Rød/Hvid farvekombination, viste Zidane at selvom det er ved at være noget tid siden at han præsterede på topniveau, så har han det stadig i sig. Og det er da også præcis det, som adidas prøver at omfavne med den nye Predator Instinct, hvis design er inspireret af nogle af verdens mest instinktive og farligste rovdyr.

Se også da Joltter lod sit Predator instinkt tage over i London

Adidas er i gang med at fejre Predator siloen, som i år vil blive forøget med hele 14 modeller af den seneste generation Predator Instinct. Blandt andet har adidas lavet moderne fortolkninger af nogle af de mest elskede modeller fra de gode gamle dage, nemlig Predator 1994, Accelerator og Mania. Zidane selv var med til at gøre Predator udødelig særligt da han bar Accelerator under VM i Frankrig i 1998, hvor han som bekendt var med til at vinde VM, blandt andet med to mål i finalen.

Følg dit instinkt og køb Predator Instinct nu - kun 1.444,-

ALT_TAG

Adidas går hele vejen når de skal fejre Predator og denne turnering på Arles Roman Amfiteater var første gang nogensinde at en fodboldturnering blev afholdt på det historiske monument. Hvor ville du helst spille med dine Predator og hvilken Predator stjerne ville du helst spille mod?