Nye Nike F.C. T-Shirts bringer naturen til live

I Nike F.C. er man klar over at uden risici, er der ingen sejr. Med andre ord, er der en konstant ambition om at undgå status quo. Risici kommer dog i mange forskellige typer og størrelser. Og et af de områder, hvor Nike F.C. kan tage sine chancer er på designet af deres kollektioner. Nu er Nike F.C. klar med en ny omgang af T-Shirts.

De er blevet set på en række af Nike F.C.’s medlemmer som Neymar Jr., Zlatan Ibrahimovic og Kevin Prince-Boateng. Nu har du muligheden for at følge i deres fodspor med disse nye ikoniske Nike F.C. T-shirts, der nu har fået nye print på brystet og går dermed en lille smule mod det helt stilrene look, som har prydet Nike F.C. indtil videre.

Find de nye Nike F.C. T-Shirts lige her - kun 224,-.

Det første design der kom ud af Nike F.C. holdt sig nemlig meget klassisk med sorte og hvide farver og resterende elementer i guld. Siden har Nike med små skridt bevæget sig over i andre mønstre og looks. Sidst der kom noget nyt var den Paris-inspirerede kollektion, som blandt andet bragte et anderledes print af Eiffel tårnet med sig.

De tre print kommer henholdvis med et Brasilian Jungle, Elephant og Camo koncept og dermed kommer der lidt “naturinspireret” liv ind i den eksklusive klub, som altså lagde sine grundsten helt tilbage i 1994, med særligt den brasilianske fodboldkultur som drivkraft bag klubben.

Find de nye Nike F.C. T-Shirts lige her - kun 224,-.

Nike F.C. kom dog først for alvor til udtryk i år, da den første tøjkollektion i foråret blev præsenteret. Tøjet kombinerer det sporty look med et mode- og stilbevidst design og omfavner dermed fodboldens mange facetter både på og udenfor banen. Med andre ord spiller de ikke fodbold i Nike F.C., de lever det.

Gå amok med Nike F.C. lige her

De nye Nike F.C. T-Shirts repræsenterer et helt centralt element af klubbens filosofi, nemlig at forny sig selv og blive ved med at tage chancer. Hvordan synes du det nye design passer ind?