Unisport Uncut - Special Edition: Freekickerz besøger Unisport

Unisport Uncut er tilbage, denne gang i en Special Edition. Og der er flere årsager til at dette afsnit skiller sig ud. For det første er antallet af værter fordoblet fra 2 til 4. Jakob og Joltter har nemlig fået besøg Danie og Konzi fra de tyske, Freekickerz. Og de hjælper blandt andet med at annoncere vinderne af vores 100.000 Youtube subscribers give away. Så se med her.

Da drengene fra Freekickerz i 2007 begyndte at filme deres frispark, havde de nok næppe regnet med at de skulle gå hen og blive decideret verdenskendte. Ikke desto mindre har deres frisparks kompetencer taget verden med storm og vi tænkte derfor “Hvorfor ikke invitere Freekickerz til Danmark”. Og det gjorde vi så.

Deres besøg resulterede blandt andet i et helt særligt afsnit af Unisport Uncut, som blandt andet gav anledning til at annoncere vinderne af vores giveaway i forbindelse med at vi ramte 100.000 subscribers på Youtube, så se videoen for at se, hvem der løb med præmierne.

Udover det, blev der også plads til en god snak om lidt af hvert. Både hvordan Freekickerz blev til og hvorfor det staves med z, hvorfor Konzi lige præcis holder med Dortmund og hvilken fodboldstøvle der var Danies foretrukne, før han faldt for Nikes Mercurial Vapor.

Danie og Konzi var glade for at hjælpe Jakob og Joltter med denne særlige udgave af Unisport Uncut. Måske har besøget tændt en gnist som kan lede til flere videoer med Freekickerz og Unisport. Hvilken slags video kunne du godt tænke dig at med Freekickerz og Joltter og Jakob?